Dózsa György úti gázoló sztrókot kapott M. Richárd Berettyóújfalu M. Richárd sztrók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
M. Richárd két sztrókot kapott, jelenleg a berettyóújfalui börtönkórházban van. Állapotáról csak a jogi képviselőjének és élettársának adtak ki információt.

M. Richárd három és fél évnyi börtönbüntést kapott a két ember halálával járó baleset okozásáért. 2015-ben ütközött össze nagy sebességgel egy szabályosan haladó autóval a Dózsa György úton. A kocsik a közeli buszmegállóba csapódtak. Az ott várakozók közül hárman megsérültek, a vétlen autó utasai közül pedig ketten meghaltak. M. Richárd a börtönbüntetése alatt már kétszer kapott sztrókot, a Blikk információi szerint jelenleg eszméletlen állapotban fekszik a berettyóújfalui börtönkórházban.

Forrás: MTI/Mónus Márton

Jogi képviselője, Mocsai Gergely elmondta, M. Richárd 135 kilós súlyából 50 kilót vesztett, és mivel a rács mögött ennek okát nem sikerült kideríteni: szerették volna, ha felfüggesztik a büntetés végrehajtását, és civil orvosi vizsgálatokon eshet át az elítélt, de ezt a hatóság nem engedélyezte. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága nem ad ki információt M. Richárd állapotáról, de egy orvosszakértő szerint az ilyen rövid időn belül elszenvedett második sztrókot követően egy eszméletlen beteg állapota válságos lehet, tarthatnak a kómától, de az életveszély kialakulásától is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.