Sokkoló felfedezést tett az anya örökbefogadott gyermekéről: a férje viszonyából született

Forrás: AFP/Rodrigo Buendia -
örökbefogadás anya férj viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nő sokkolta a közösségi média felhasználóit történetével: örökbefogadott fiáról kiderült, hogy valójában a férje viszonyából született. 

A Redditen osztotta meg a 41 éves nő a történetét, ami sokkolta a felhasználókat. Az 5 gyerekes anya elárulta, mindig nagy családot szeretett volna, de egy egészségügyi probléma miatt nem szülhetett többet a negyedik után. A férjével ezért az örökbefogadás mellett döntöttek, ám a férfit a munkája távolra szólította. A pár úgy határozott, a folyamat elkezdésével várnak, amíg a férj ismét hazatér.

Évek után derült ki, hogy ki is az örökbefogadott kisfiú Forrás: AFP/Rodrigo Buendia

A 48 éves férfi azonban azt javasolta, próbálkozzanak a nemzetközi örökbefogadással, a feleség pedig beleegyezett. A külföldön lévő férfi intézte az összes papírmunkát, így üdvözölhettek családjukban egy újabb gyermeket, Kalent. Az évek teltek, a rokonok és barátok pedig egyre többször említették meg, hogy a kisfiú nagyon hasonlít a testvéreire. Az anyuka viccelődött is ezzel egészen addig, amíg el nem kezdte rendezgetni az örökbefogadási papírokat, amelyeken furcsa dologra lett figyelmes. Úgy döntött, DNS-tesztet végeztet, ami igazolta, hogy a férj a kisfiú apja. "A szívem minden szeretetével imádom ezt a gyereket" - írta a nő, de a férje hazugságát nem bírja elviselni. A már 7 éves kisfiút továbbra is sajátjaként szereti és neveli majd, de beadta a válókeresetet - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.