Esélyes, hogy Chris Rock öccse összeveri Will Smith-t a pofozkodós balhé miatt

Forrás: National Geographic -
pofon Oscar-gála Oscar-díj Chris Rock boksz Will Smith Jada Pinkett-Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem puszta szájkaratéról van szó: Chris Rock komikus-színész öccse, Kenny ököllel akar revansot venni Will Smithen, amiért az felpofozta bátyját az Oscar-gálán.

A TMZ értesülései szerint a testvéri szeretettől fűtött Kenny egy hollywoodi hírességeket felvonultató bokszcsatában szerepel majd, és már alá is írta a szerződését. Ki más lehetne méltó ellenfele, mint Will Smith színész, aki a 2022. március 27-i Oscar-díjátadón hatalmas csicskalángost osztott ki bátyjának, Chris Rocknak, aki egy sokak szerint ízléstelen poénnal alázta meg Smith feleségét, Jada Pinkett-Smith színésznőt.

Will Smith Forrás: National Geographic

Bár Kenny bizakodó, elmondása alapján simán földre tudná vinni Willt, ő egyelőre nem reagált a kihívásra. A mérkőzés idén június 11-re írták ki, tehát a színésznek, akit a botrányt követően tíz évre eltiltottak az Oscar-gáláktól, bőven lesz ideje dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.