Will Smith feleségét, Jada Pinkett-Smith-t egy házasságtörő randioldal kérte fel arcának

Forrás: AFP/2014/Chris Farina -
társkereső oldal megcsalás Will Smith Jada Pinkett-Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég robbant a hír, hogy Will Smith és felesége nyitott házasságban él, tehát mindketten lefekszenek másokkal is, de Jada Pinkett-Smith mégis szeretőt tartott. A megcsalásként értékelt viszony napvilágra kerülését követően, Jadat megkereste egyy társkereső oldal.

A Smith házaspár 4,5 évvel ezelőtt egy komoly válságot élt át, ekkor kezdődött Jade viszonya, aminek később véget vetett. A nyitott házasságban élők sokféleképpen kezelhetik a harmadik feleket, de abban az esetben, ha a másik irányába érzelmek is megnyilvánulnak, már bizony meginog a kapcsolat. A Smith házaspár állítja, akkor ők ezt megbeszélték, és azóta boldogabbak, mint előtte.

Forrás: AFP/2014/Chris Farina

A történtek miatt Jada Pinkett-Smith-t felkereste egy Eveeda nevű randildal, ami a viszonyt folytató feleségek társkeresését segíti. Azért, hogy Jada legyen a reklámarcuk, 2 millió dollárt ajánlottak. Arról, hogy elfogadja-e Will Smith felesége, még nem tudni - írja a Promotions.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.