Váratlan fordulat! Mégis börtönben marad Fekete Dávid

Forrás: Instagram/Fekete Dávid -
Fekete Dávid börtön ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy a csalással vádolt egykori Megaszatáros kikerülhet a börtönből, hétfőn ugyanis lejár a törvényszék korábbi döntésének határideje. A Győri Járásbíróság másodfokú tanácsa azonban megváltoztatta ezt a döntést: Fekete Dávid börtönben marad.

"A Győri Járásbíróság nyomozási bírája által a tegnapi napon letartóztatás megszüntetéséről szóló határozatot a Győri Törvényszék másodfokú tanácsa megváltoztatta és a gyanúsított letartóztatását egy hónappal – 2022. július 6. napjáig meghosszabbította. A döntés indokolásáról a bíróság a későbbiekben ad tájékoztatást"

– tájékoztatta a Ripostot dr. Máté Kinga sajtószóvivő.

Fekete Dávid Forrás: Instagram/Fekete Dávid

A volt Megasztárost több száz millió forint összegű kárt okozó csalás és sikkasztás elkövetésével, valamint közokirat-hamisítással vádolják. Arról azonban még nincs információ, hogy mikor emelhetnek hivatalosan is vádat ellene, illetve mikor kezdődhet meg az ügy bírósági tárgyalása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.