Két éve zuhant az anyára az öngyilkos férfi: így él most az özvegy és a két gyerekük

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál öngyilkos Kelenföld öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két éve zuhant egy kétgyermekes anyukára egy öngyilkos férfi Kelenföldön. A megözvegyült apa azóta egyedül neveli két gyermekét, de nincs nap, hogy ne gondolna szeretett feleségére.

Tragikus körülmények között vesztette életét Erzsébet: egy öngyilkos férfi zuhant rá Kelenföldön. A kétgyerekes anya azonnal meghalt. Ennek már két éve, de a család azóta sem tudott még teljesen túljutni a veszteségen. Az özvegy azóta egyedül neveli kislányát és kisfiát, és nem telik el nap, hogy ne gondolnának Erzsébetre.

Forrás: Shutterstock

"Minden nap pokolian nehéz Erzsébet nélkül, az évfordulók pedig még nagyobb kihívás elé állítanak. Hiába tudom az eszemmel, hogy ideje lenne a jövőbe néznem, bevallom, még mindig nem megy. Erzsébet nekem olyan szinten volt a tökéletes társ, hogy az elmondhatatlan. Csodálatos feleséget és anyát gyászolok. Együtt akartuk leélni az életünket, az álmunk pedig egy pillanat alatt szertefoszlott. A gyerekek jól vannak, csak tanulhatok tőlük" - mondta a Blikknek Gábor. Felesége Erdélyből származott, a tragédia évfordulóján, július 30-án ott lesznek majd a gyerekekkel.

"Idén a gyerekekkel Erdélyben leszünk a tragédia évfordulóján, biztos, hogy azon a napon kimegyünk a feleségem sírjához. Ott talán, Erzsébetem közelében nyer a lelkem némi feloldozást. Az élet fintora, hogy a többi napra a gyerekek miatt meg kell próbálnom szép és tartalmas nyaralást szervezni. Fantasztikus tájak, helyek vannak arrafelé, így nem lesz nehéz programot találni. Aztán jövünk vissza a dolgos pesti hétköznapokba, melyeken a rutin átsegít" - árulta el az apa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.