VV Anett magához tért: nem kért olyan vizsgálatot, ami kizárja a nemi erőszakot

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
VV Anett Siklós teaszertartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Anett részt vett egy teaszeánszon Siklóson, de bepánikolt és berohant az erdőbe. Az egykori valóságshow-sztárra végül meztelenül találtak rá, súlyos állapotban. Mostanra magához tért. 

Siklóson rendeztek egy teaszertartást, amelyen több celeb is részt vett. Állítólag Aleska és VV Anett is ott voltak, utóbbi azonban bepánikolt a tea hatásától és az erdőbe menekült. A rendőrséggel is kerestették az egykori magyar valóságshow-hőst, akinek július 10-én éjjel veszett nyoma. A nőt másnap, egy közeli szőlőbirtokon egy idős férfi találta meg, aki épp kapálni indult a földekre. Öntudatlan állapotban és ruha nélkül feküdt a szőlőföldön, a bokája szilánkosra tört, és a bordái is megrepedtek.

Anett egy közeli barátja elmondta, a nő és párja se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, de a férfi egyből a segítségére sietett, amint megtudta, mi történt. Azóta is rendszeresen látogatja a pécsi kórházban. Anett már magához tért, de a 12-es és a 14-es csigolyája sérült, életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Azóta egy közeli barát elmondása szerint össze is veszett párjával, ugyanis a férfi szeretett volna egy olyan vizsgálatot elvégeztetni a történtek után, amiből kiderült történt-e nemi erőszak, de Anett ebbe nem egyezett bele.

VV Anett magához tért Fotó: Zsigmond László/Life.hu


"Attila szerint párja csak meg akart tisztulni a szeánszon, fel akarta dolgozni a múltat, valamint megérteni a jelen történéseit. Véleménye szerint ezért az esetért senki mást nem lehet hibáztatni, csakis párját, Anettet" - mondta a Borsnak az illető, aki értetlenül áll az eset előtt, ugyanis szerinte Anettnek mindene megvan, szép lakás, terepjáró és egy férfi. Egyetlen dolog hiányzott az életéből, a család és a gyerekek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.