Egy siklósi erdőben rendezték meg azt a "tea szeánszot", amire meghívtak több ismert, magyar embert is. Az egyikük azonban bepánikolt és a fák közé menekült, és csak másnap hajnalban, egy közeli szőlőültetvényen találtak rá, ruha nélkül, öntudatlan állapotban.

A rendőrséggel is kerestették azt az ismert, magyar valóságshow-hőst, akinek július 10-én éjjel veszett nyoma Siklós közelében. A nő többekkel együtt vett részt egy szeánszon, amikor a rituálé közben bepánikolt és befutott az erdőbe. A nőt másnap egy közeli szőlőbirtokon egy idős férfi találta meg, aki épp kapálni indult a földekre.

IllusztrációForrás: Shutterstock

A Velvet információi szerint a nő öntudatlan állapotban és ruha nélkül feküdt a szőlőföldön, a bokája szilánkosra tört, és a bordái is megrepedtek. A sérülései miatt a sürgősségi osztályon kezelik.

A megsérült celeb kiléte nem ismert, a lap azonban úgy tudja, hogy rajta kívül egy másik híresség is jelen volt a szeánszon, de ő a rituálé közben rosszul lett és kórházba szállították. A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a "szeánsz" ügyét és a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árultak el több információt a hétvégi esetről.

Így egyelőre nem tudni, kik voltak az említett celebek.