Öntudatlan állapotban, törött csontokkal találtak rá egy magyar celebre Siklós környékén

törött csontok Siklós tea szeánsz valóságshow reality-sztár celeb erdő öntudatlan szeánsz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy siklósi erdőben rendezték meg azt a "tea szeánszot", amire meghívtak több ismert, magyar embert is. Az egyikük azonban bepánikolt és a fák közé menekült, és csak másnap hajnalban, egy közeli szőlőültetvényen találtak rá, ruha nélkül, öntudatlan állapotban.

A rendőrséggel is kerestették azt az ismert, magyar valóságshow-hőst, akinek július 10-én éjjel veszett nyoma Siklós közelében. A nő többekkel együtt vett részt egy szeánszon, amikor a rituálé közben bepánikolt és befutott az erdőbe. A nőt másnap egy közeli szőlőbirtokon egy idős férfi találta meg, aki épp kapálni indult a földekre.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A Velvet információi szerint a nő öntudatlan állapotban és ruha nélkül feküdt a szőlőföldön, a bokája szilánkosra tört, és a bordái is megrepedtek. A sérülései miatt a sürgősségi osztályon kezelik.

A megsérült celeb kiléte nem ismert, a lap azonban úgy tudja, hogy rajta kívül egy másik híresség is jelen volt a szeánszon, de ő a rituálé közben rosszul lett és kórházba szállították. A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a "szeánsz" ügyét és a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árultak el több információt a hétvégi esetről.

Így egyelőre nem tudni, kik voltak az említett celebek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.