A hajléktalan nő 48 késszúrással végzett a férfival, miután az felhívta a lakására

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
gyilkosság hajléktalan tárgyalás brutális
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi felhívta a hajléktalan nőt a lakására, majd a nő végzett vele.

A Fővárosi Törvényszéken kezdődik annak a nőnek a pere, akit különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolnak, miután 48 késszúrással meggyilkolt egy férfit, aki felvitte a lakására.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Bors információi szerint T. O. a főváros egyik legforgalmasabb terén kéregetett még 2020 áprilisában, amikor beszélgetni kezdett egy férfival, aki felhívta a nőt a lakására. Eleinte csak beszélgettek és alkoholt fogyasztottak, majd a nő egy 7 centis késsel kivégezte a férfit. Hogy mi lehetett az indíték, egyelőre nem derült ki.

A hajléktalan ezután különböző barkácseszközöket, tárgyakat, régi telefont, kávét és táblagépet lopott el, majd visszatérve a társaihoz, megkérte őket, hogy segítsenek neki elrejteni a zsákmányt. A nőt különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel és kifosztással vádolják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.