Borzalmas! Öngyilkos lett egy négygyermekes édesanya

édesanya válás öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves asszony rettegett attól, hogy a válást követően a bíróság a férjének ítéli a gyerekeket, ezért még a tárgyalás előtt végzett magával.

Öngyilkos lett a négygyermekes édesanya, Kelly Higgins, miután a férje bejelentette, beleszeretett az egyik kolléganőjébe, és ezért el szeretne válni tőle.

A nő rettegett attól, hogy a válás után elveszítheti a gyermekeit, ezért még a tárgyalás előtt gyógyszerekkel megölte magát – írja a Daily Star.

Kelly 18 éves volt, amikor megismerkedett a férjével, Williammel; az első gyerekük 2010-ben született – azonban a pici koraszülött volt, és néhány nap után a kórházban elhunyt.

Borzalmas! Öngyilkos lett egy négygyermekes édesanya Forrás: Shutterstock

A nő ezek után depresszióssá vált és szorongani kezdett, azonban később javult az állapota, amikor sorra megszületett négy gyermekük, és közben össze is házasodtak Williammel.

A férfi 2021 decemberében jelentette be, hogy válni szeretne, mert szerelmes lett, majd elköltözött a szüleihez, leszögezve azt, hogy váltott felügyeletet szeretne kiharcolni a bíróságnál.

Az anyuka néhány héttel később ölte meg magát, miután megírta búcsúlevelét, amelyben arra kérte a férjét, hogy mondja el a gyerekeinek, hogy annyira szerette őket, hogy sosem tudott volna nélkülük élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.