Megölte 7 és 10 éves gyerekeit: holttestüket egy bőrödbe rejtette a 42 éves nő

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság gyerekgyilkosság Dél-Korea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A maradványokat felfedező családot nem hozták kapcsolatba a bűnüggyel.

A dél-koreai rendőrség csütörtökön letartóztatott egy nőt, feltehetően annak a két gyermeknek az anyját, akiknek bőröndökbe rejtett maradványait Új-Zélandon találták meg augusztusban. A Dél-Koreában született új-zélandi nőt gyilkossággal vádolják.

Forrás: Shutterstock

A rendőrségi közlemény szerint a 42 éves gyanúsítottat, aki ellen az Interpol is körözést adott ki, a dél-koreai Ulsanban vették őrizetbe csütörtökön. Korábban az új-zélandi rendőrség hívta fel dél-koreai kollégái figyelmét arra, hogy a nő Dél-Koreában lehet. A gyanú szerint a nő 2018-ban szökött Dél-Koreába, miután Aucklandben megölte 7 és 10 éves gyermekeit.

A gyanúsított Új-Zélandnak történő kiadatásáról egy dél-koreai bíróság fog dönteni.

Az új-zélandi rendőrség gyilkossági ügyben indított nyomozást Aucklandben, miután egy család egy raktárvásáron megvett bőröndökben gyermekek maradványait találta meg.
A maradványokat felfedező családot nem hozták kapcsolatba a bűnüggyel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.