Táncosok fogtak össze a Jókai utcai házomlásban megsérült balerináért - Nikinek anyagi segítségre van szüksége

Forrás: Facebook/Budapesti Operettszínház/Fotók: Somai Valér -
gálaest összefogás balerina Budapesti Operettszínház jókai utcai házomlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jótékonysági gálaestet rendez a Budapesti Operettszínház a fővárosi házomlásban súlyosan megsérült balerina, Tóth Niki javára.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Jókai utcai házomlásban súlyosan megsérült egy balerina. Nikolett súlyos gerinc- és koponyasérüléseket szenvedett. A társai most összefogtak érte.

Niki és párja, Benjamin éppen a Budapesti Operettszínház próbájára tartottak, amikor rájuk omlott egy építés alatt álló ház tetőszerkezete. Niki jelenleg rehabilitációját tölti, párja pedig megkérte a kezét. A balerinának anyagi segítségre van szüksége, így munkatársai gálaestet szerveztek számára. Az előadás december 5-én lesz látható, a teljes bevételt Nikinek ajánlják fel.

"Táncosok egy táncosért!
A Budapesti Operettszínház meghívására összefogtak a hazai táncszakma jeles képviselői az ország minden szegletéből Tóth Nikolettért, az Operettszínház fiatal balerinájáért, aki súlyos balesetet szenvedett a terézvárosi házomlásban. A jótékonysági gálaesten 14 klasszikus balett, kortárs-- és néptáncegyüttesnek közel 80 táncművésze lép színpadra.
A fellépő társulatok:
Badora Társulat, Bozsik Yvette Társulat, Budapesti Operettszínház, Feledi Project, Győri Balett, Kecskemét City Balett, Magyar Állami Népi Együttes, Magyar Táncművészeti Egyetem, Miskolci Balett, OPERA/ Magyar Nemzeti Balett, Pécsi Balett, Pirók Zsófia, Re-Production Dance Company, Szegedi Kortárs Balett
A gálaest ötletgazdája Gallai Zsolt balettművész, a rendezője Apáti Bence, az Operettszínház balettigazgatója.
Az előadásra megváltott jegyek bevétele a fiatal táncművészt és családját támogatja!
Aki pedig távolról segítene, a mai naptól az alábbi számlaszámon teheti meg:
Bozsik Yvette Alapítvány
10300002-20386544-00003285
A közleménybe ez írandó: NIKI" - tette közzé a felhívást a színház Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.