Berki Krisztián édesanyja karácsonykor nem láthatta unokáit: Mazsi a telefont sem vette fel

karácsony Berki Emma Katerina Berki Natasa Zselyke Berki Mazsi Berki Krisztián édesanyja Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei volt az első olyan karácsony, melyet szeretett fia nélkül volt kénytelen ünnepelni a májusban elhunyt médiasztár édesanyja. Mindössze két unokája maradt Krisztián után, de őket sem láthatta a legszentebb ünnepen.

Berki Krisztián édesanyja minden karácsonyt fiával töltött, így a mostani különösen fájdalmas volt. Ha a veszteség nem lett volna elég, az idős asszonyt még tüdőgyulladás is kínozta, de ez sem tartotta vissza attól, hogy kimenjen gyermeke sírjához, melyre saját készítésű csokrot vitt. Fájdalmát csak unokái látványa tudja csillapítani, de idén karácsonykor őket is nélkülöznie kellett.

Forrás: TV2

A kis Natival januárban biztosan találkozik, de hogy mikor láthatja Emmát, azt nem tudja: Berki Mazsi ugyanis nem vette fel a telefont, amikor felhívta őt december 24-én.

– mondta a Blikknek Berki Krisztián édesanyja, akinek a kiskutyájáról is fia jut az eszébe. Az állatot ugyanis az egykori sportoló és médiasztár ajándékozta Júliának.

"Sokat beszélek hozzá, van, hogy véletlenül Krisztiánnak szólítom, de egyébként is sokat beszélek a fiamhoz, érzem a jelenlétét minden percben" – zárta az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.