Újra megtelt élettel a kulcsi családírtó egykori otthona: beköltöztek a "rémségek házába"

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Horváth Csanád Jutas gyilkos tragédia kulcsi családírtó Kulcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz évvel ezelőtt egy kulcsi férfi megölte több családtagját. A szakértők szerint elmezavarban szenved, ezért nem is büntethető, jelenleg pedig kényszergyógykezelés alatt áll. Egykori otthonának, a település egyik legnagyobb épületének éve óta nem volt lakója, nemrég azonban valakik megvették a házat.

Horváth Csanád Jutas és családja ugyan egy fedél alatt élt, de állítólag nem nagyon beszélgettek egymással. A férfiről azt mondják, már korábban is fontolgatta, hogy megszabadul a rokonaitól, ugyanis azt hitte, ők gátolják meg abban, hogy egy magasabb rendű, démoni létrendbe emelkedjen. Elhatározását végül tettek követték.

Az első gyilkosságot 2012. április 4-én követte el: elcsalta bátyját egy másik ingatlanba, majd hátulról leszúrta 34 éves testvérét. Másnap kivégezte 87 éves nagyapját, utána 83 esztendős nagyanyját is megölte. A többi családtagjának életét különleges módszerrel akarta elvenni: áramot vezetett az egyik kilincsbe, de nem működött az elképzelése, ezért ismét kést ragadott – írja a Bors.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Rátámadt a nővérére, a lány kiabálását meghallották a szülők. Csanád nővérének sikerült ugyan elmenekülnie, a férfi viszont kivégezte saját édesapját, anyját pedig súlyosan megsebesítette. A gyilkos elmenekült, de a rendőrség órákon belül elfogta. A szakértők szerint a gyilkosság idején nem volt beszámítható, ezért nem is büntethető, jelenleg is kényszergyógykezelés alatt áll.

A gyilkosság helyszíne, a kulcsi ingatlan majdnem tíz éven át üresen állt, ám nemrég valakik megvették a házat, sőt be is költöztek a helyiek által csak rémségek házának nevezett épületbe.

– magyarázta az egyik szomszéd, aki szerint a környéken élők is csodálkoznak, hogy valaki képes volt beköltözni a horrorpalotába. A lap megkereste az új lakókat, akik természetesen tudtak a történtekről, de csak a saját életükkel szeretnének foglalkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.