Húsz éve bomló holttestet talált a rendőrség egy elhagyatott házban

Forrás: Adrian Clark/Flickr -
holttest rendőrség halott hulla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen ledöbbentek a rendőrség munkatársai, amikor az érintetlenül álló házban a rengeteg szemét mellett egy húsz évvel ezelőtt elhunyt férfi holttestére bukkantak.

Az írországi Cork megyében található ház hosszú évek óta állt érintetlenül, bedeszkázott ablakokkal az út szélén. A helyi hatóságok nemrég úgy döntöttek, kitakarítják a helyet, ám a többévnyi mocsok mellett egy közel 20 éve bomló holttestet is találtak a területen - írja a 24 a Mirror cikke alapján.

illusztráció Forrás: Adrian Clark/Flickr

A tűzoltók a maradványokat a Corki Egyetemi Kórház halottasházába szállították. A holttestről azt mondták, nincs nyoma idegenkezűségnek, ám a beazonosítás még időbe telhet. A szomszédok beszámolója szerint a korábban ott élő férfi nagyon visszahúzódó volt, sokan azt hitték, Angliába költözött, ám egyelőre nem biztos, hogy az ő testét találták meg.

A lakás feltárása során a hűtőben egy 2001-es lejáratú vajat is találtak, a halál idejét is nagyjából ekkorra teszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.