Öt évvel az eltűnés után sem tudják halottá nyilvánítani Novozánszky Fannit

Forrás: Facebook/Origo -
holttest eltűnés VV Fanni halottnak nyilvánítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt évvel ezelőtt tűnt el Novozánszki Fanni, a ValóVilág egykori játékosa. Ennyi idő kell ahhoz, hogy halottá nyilváníthassák. A lány édesanyja, Katalin és a család ügyvédje ezt kérelmezte is.

Novozánszki Fanni öt évvel ezelőtt, 2017. november 20-án tűnt el az albérletéből: gyilkosa a vádirat szerint egy nappal később szabadult meg a holttestétől, a férfi a Dunába dobhatta a testet.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A lány holttestét azóta sem találták meg. Egyes feltételezések szerint elhamvasztották. Forrás: Facebook/Origo

"Jelenleg várjuk, hogy kitűzze a bíróság a másodfokú tárgyalást, ami véleményem szerint május körül lesz esedékes. Szerettük volna a családdal közösen elérni, hogy végre halottá nyilvánítsák Fannit. Ehhez a polgári bíróság előtt – amely tárgyalja az ügyet – nyilatkoznia kell annak a személynek, aki utoljára látta élve a lányt. Esetünkben ez a személy B. László, aki nyilván nem fogja azt mondani, hogy halott a lány, hiszen akkor bevallaná, hogy ő ölte meg" – fejtette ki a Blikknek dr. Lichy József, a család jogi képviselője.

A férfit tavaly nyáron életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték: a fiatal lány holtteste azóta sem került elő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.