Demcsák Zsuzsára rátalálhatott a szerelem: sejtelmes bejegyzést tett közzé a műsorvezető

Demcsák Zsuzsa házasság válás szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert műsorvezető egy korábbi munkája során ismerte meg indiai származású férjét, akivel mesébe illően alakult a kapcsolata. A pár hamar kimondta a boldogító igent, ám egy újabb munka és a vele járó nagy távolság kikezdte Demcsák Zsuzsa házasságát.

Demcsák Zsuzsa közel három évig volt együtt Krishan Dangwallal, aki a műsorvezető kedvéért költözött Magyarországra. A törés akkor jöhetett, amikor Zsuzsa elvállalta a Money or Love című reality vezetését, és ezért több hónapra a Dominikai Köztársaságba kellett költöznie. A nagy távolságot nem viselte jól egyik fél sem, és végül tavaly ősszel a szakítás mellett döntöttek.

A szomorú időszakon gyermekei segítették át Demcsák Zsuzsát, aki nemrég arról nyilatkozott, hogy nehezen tud nyitni mások felé, ugyanis még mindig nem tudta lezárni magában a házasságát. Mint mondja, "lelkileg még kötve van", de nem is tart attól, hogy egyedül fog megöregedni. Most úgy tűnik, rátalálhatott a szerelem a műsorvezetőre – vette észre a Blikk Demcsák sejtelmes Instagram-posztját.

"Barbra Streisand: I'm the woman in love" (vagyis egy szerelmes nő vagyok) – idézi a lap a bejegyzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.