Demcsák Zsuzsa elárulta, hogy nyitott-e már egy új szerelemre

Forrás: Instagram/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa házasság család magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsával sok minden történt az elmúlt időszakban. A gyönyörű műsorvezető kirobbanó formában van, magánélete azonban nem úgy alakult, ahogy azt eltervezte, ugyanis indiai férjével, Krishannal a válás mellett döntöttek.

A műsorvezető tavaly nyáron hosszú hónapokat töltött Dominikán, távol a családjától a Money or Love forgatása miatt, amit nagyon nehezen viselt.

Még javában forgatták a reality-t, amikor Demcsák saját közösségi oldalán bejelentette, hogy férjével a válás mellett döntöttek. Azóta jó pár hónap eltelt már, a műsorvezető elárulta, hogy készen áll-e már egy új szerelemre.

Demcsák Zsuzsa elárulta, hogy nyitott-e már egy új szerelemre Forrás: Instagram/Demcsák Zsuzsa

"Szerelemmel most nem foglalkozom. Nincs még nyitva a szívem. Krishan emberileg magasra tette a lécet, nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ezt megugraná. Tudom, hogy a továbblépésre kellene gondolni, hiszen senki nem akar egyedül maradni, egyedül megöregedni, de ettől egyelőre nem félek. Lelkileg én még mindig kötve vagyok"

- mondta el őszintén a hot! magazinnak Zsuzsa.

Demcsák Zsuzsa házasságáról és jövőbeli terveiről a csütörtökön megjelenő hot! magazinban olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.