Kamion szorította le az útról az egykori szépségkirálynőt: "Remegő kézzel folytathattam a vezetést”

életveszély kamion Dobó Ági leszorítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyes helyzetbe került ma reggel vezetés közben Dobó Ági, aki éppen 6 éves kisfiával utazott. Egy kamionos próbálta meg leszorítani az útról.

Közösségi oldalán számolt be a borzalmas helyzetről Dobó Ági, aki éppen a kisfiával utazott, amikor egy kamionsofőr életveszélyes helyzetbe sodorta őket.

"Kedves" Sofőr Úr!
Remélem eljut Hozzád az üzenetem, mert én vagyok az a Nő, Édesanya, akit ma reggel kb. 8:20-kor az M0 meglódi felhajtójánál jó ötletnek gondoltál nem besorolni engedni, majd megfélemlíteni, és a kormányt rám húzva a leállósávba kényszeríteni. Jelentem, sikerrel jártál, a szalagkorláthoz közeledve megijedt a 6 éves gyerekem, és én is, szóval remegő kézzel, lábbal folytathattam a vezetést. Bebizonyítottad, hogy NAGYOBB vagy, erősebb, az előzékenység, mint olyan ismeretlen számodra, és BÁTOR is vagy, hiszen össze is törhettél volna minket, az életünket veszélyeztetve. Remélem, a Te lelked rendben van, legyen szép napod" - írta 24 óráig elérhető Instagram-történetében Ági.

Kamion szorította le az útról az egykori szépségkirálynőt: "Remegő kézzel folytathattam a vezetést" Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.