A Madeleine McCann-ügy: a lengyel nő gyerekkori emlékei hasonlítanak az eltűnés körülményeire

Forrás: -- -
Julia Wendell Julia Faustyna emlékek Madeleine McCann
Több mint egy hónapja tartja lázban a világot az a lengyel nő, aki azt állítja magáról, hogy ő az évekkel korábban eltűnt brit kislány, Madeleine McCann.

Az ügy nagy port kavart, ugyanis a McCann-akta több mint egy évtizede lezáratlan. A nyomozók nem bukkantak sem a kislány nyomára, sem a holttestére, és hiába került rácsok mögé egy férfi, akit az állítólagos gyerekrablással és emberöléssel vádolnak, elképzelhető, hogy nem történt gyilkosság.

A nemrég nyilvánosság elé lépő Julia Faustyna vagy más néven Julia Wendell szeretné bebizonyítani, hogy igazat mond, és tényleg ő Madeleine, ezért vállalta a DNS-tesztet és a genetikai vizsgálatot is. A szakértők egy része azonban kizártnak tartja, hogy bebizonyosodjon az állítás. Egy svájci program is megvizsgálta a lányok arcát és a szoftver szerint nincs kapcsolat a két ember között.

Madeleine McCann és Julia Faustyna Wendell vajon tényleg egy és ugyanazon személy? Forrás: --

Julia azonban nemrég Dr. Phil műsorának volt a vendége, ahol felidézett néhány részletet a gyerekkorából, az emlékek pedig kísértetiesen hasonlítottak Madeleine McCann eltűnésének körülményeire és a helyszínre, a portugáliai szállodára – írja a Ripost a DailyStar cikke nyomán. Az adásba elkísérte Juliát a pszichológusa, Dr. Fia Johansson is.

A DNS- és genetikai vizsgálat eredménye tisztázhatja majd a rejtélyt, ám nem tudni, pontosan mikor hozzák nyilvánosságra az adatokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.