Hamarosan kiderül az igazság: DNS-mintát küldött a lengyel nő, aki azt állítja, ő Madeleine McCann

Forrás: Instagram/iammadeleinemcann -
Julia Wendell DNS-minta igazság DNS Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lengyel származású Julia Wendell óriási port kavart kijelentésével, miszerint ő az a Madeleine McCann, aki még 2007-ben, egy családi nyaraláson tűnt el Portugáliában.

A fiatal lengyel nő, Julia Wendell DNS-mintákat nyújtott be, amelyeket kivizsgálva végre kiderül, valóban ő-e Madeleine. A 21 éves Julia jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik, egy védett házban, ugyanis több halálos fenyegetést kapott a hazájában.

Julia állításait a magánnyomozó és a magát médiumnak valló Dr. Fia Johansson vizsgálja, aki a RadarOnline-nak nyilatkozva elmondta, hogy Julia három DNS-mintát küldött igazságügyi elemzésre, valamint egy genetikai tesztet.

"Ha azt az eredményt kapjuk, hogy brit vagy arról a területről származik, akkor folytatjuk a nyomozást Madeleine McCann után, és kommunikálunk a portugáliai nyomozókkal (...) Jelenleg sok bizonyítékunk van arra, hogy Juliát biztosan Lengyelországba szállították"

- mondta Dr. Johansson.

Julia Wendell Forrás: Instagram/iammadeleinemcann

A lány lengyelországi családja tagadta Julia állításait, és nem hajlandók saját DNS-tesztet végezni -írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.