Fél szemére akár meg is vakulhat a nyíregyházi verekedés egyik sérültje

verekedés Nyíregyháza sérülés nyíregyházi verekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutális verekedést vett videóra múlt pénteken egy szemtanú Nyíregyházán az egyik éjszakai szórakozóhely előtt.

A diszkónál egy apa, valamint két fia került összetűzésbe a biztonsági őrökkel, miután nem akarták beengedni őket a szórakozóhelyre. Az RTL Híradó információi szerint mindhárom férfi újfehértói, a fiúk bokszolók, de az nem világos, hogy ki üthetett először. A verekedésről készült rémítő képsorokon jól látszik, hogy mekkora volt a pánik a helyszínen.

A verekedésben többen is megsérültek és összesen három embert kellett kórházba szállítani – írja a Blikk a Tények riportja alapján.

Az egyik férfi fej-, mellkas- és alsóvégtagi sérüléseket, a másik könnyebb fejsérülést, illetve bordatáji sérülést, a harmadik férfi pedig szemsérülést szenvedett. A Tények információi szerint a két fiatallal tartó apa, valamint az egyik biztonsági őr is komolyan megsérült: a legsúlyosabb állapotban lévő férfi pedig akár a fél szemére is megvakulhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.