Zalatnay Saroltához kivonultak a rendőrök: nagyon feldúlt az énekesnő

Forrás: Fem3 -
Zalatnay Sarolta készpénz rendőr rablás
Betörtek Zalatnay Sarolta otthonába hétfőn. Az énekesnőtől pénzt és ékszereket loptak el.

Zalatnay Sarolta szomorú és sokkoló dologra ébredt: betörtek az otthonába. Az énekesnőt rendkívül feldúlta az esemény.

Zalatnay Saroltát nagyon felzaklatta az esemény Forrás: Fem3

"A hír sajnos igaz, valóban betörtek hozzám. Most mentek csak el a rendőrök, nagyon feldúlt vagyok. Nem értem, ki képes ilyesmire! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy hajnalban arra keltem, hogy a kutyám vadul ugat, de nem igazán vettem komolyan. Még rá is szóltam, hogy hagyja abba. Majd később, reggel, a szokásos időben felkeltem, és ahogy mindig, leültem a számítógéphez. Ekkor döbbentem rá, hogy valami nem stimmel! Bevertem ugyanis a térdem a gép mellett kihúzott fiókba, amit biztos nem én hagytam nyitva. Ekkor hasított belém a fájdalmas felismerés, hogy betörők jártak az otthonomban" - mondta a Borsnak Cini, aki még nem tudja pontosan, mi mindent loptak el tőle.

"Az első sokk után próbáltam felmérni, hogy miket vittek el tőlem. Nos, bár a házat nem dúlták fel, nem csináltak felfordulást, készpénzt és ékszereket biztos loptak tőlem. Nagyon bízom a rendőrség szakszerű munkájában, remélem, hamar elkapják a tettest vagy tetteseket" - árulta el az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.