Egy órával a kezdés előtt mondták le Johnny Depp zenekarának budapesti koncertjét

Forrás: Getty Images via AFP/Matt Winkelmeyer -
Hollywood Vampires Alice Cooper Johnny Depp zenekar Papp László Budapest Sportaréna
A Papp László Budapest Sportarénában lépett volna fel Johnny Depp és Alice Cooper Hollywood Vampires nevű zenekarukkal kedd este. A rajongók aggódnak a sztárokért, ugyanis lemondták a koncertet.

"Előre nem látható körülmények miatt a Vampires lemondja a mai budapesti előadást. Az összes jegy árát teljes egészében visszatérítjük. Szeretjük és nagyra tartjuk rajongóinkat, akik közül sokan messziről utaztak, hogy lássanak minket, bocsánatukat kérjük" - tették közzé.

Az, hogy miért nem álltak színpadra, egyelőre nem tudni, korábban azonban a Mirror megírta, hogy Depp egy korábbi sérülése miatt most csak bottal tud járni.

Forrás: Getty Images via AFP/Matt Winkelmeyer

A rajongók egy része csalódott, többen azonban inkább aggódnak: "Nem mondanák le, ha nem lenne valami fontos okuk rá. Remélem, nincs semmi nagy bajuk" - idézi egyiküket a Mirror. "Tudom, hogy nem mondtátok volna le, hacsak nem lett volna rá jó okotok" - tette hozzá egy másik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.