Botrányba fulladt a fellépés: mikrofonjával dobta fejbe rajongóját a világhírű énekesnő

mikrofon koncert Cardi B botrány
Botrányba fulladt Cardi B Las Vegas-i fellépése, miután a világhírű énekesnő a mikrofonjával fejbe dobta az egyik rajongóját. A rapper azután döntött így, miután ráfröccsent éneklés közben az egyik rajongó itala. 

Úgy tűnik, Cardi B nehezen vagy egyáltalán nem képes megbirkózni a váratlan helyzetekkel. A botrányairól híres rappert Las Vegas-i koncertjén, mikor a Bodak Yellow című számát adta elő, ráfröccsent valamilyen ital, vélhetően sör. Ezen az énekesnő annyira felháborodott, hogy erőből a közönség soraiba vágta a mikrofonját egyenesen a fröcskölők irányába.

Ezzel azonban nem értek véget a kínos pillanatok: a történtek után Cardi B mikrofon nélkül is tovább énekelt, mivel ment tovább a playback a hangszórókból - írja a Bors.

A biztonságiak azonnal rohantak oda a rajongóhoz, akit eltalált a mikrofon, arról azonban nincs információ, hogy megsérült-e a személy.

Egyébként nem ez volt az első eset, hogy Cardi B csúnyán kikelt magából, a fellépés előtti este egy Drai's nightclubban megdobta a DJ-t mikrofonnal, miután folyamatosan megzavarták az előadása közben.

@borsonline#cardib#koncert#headshot#szerinted#rendbenvan#kérdőjel#bors#borsonline#rapper#nekedbe#nekedbelegyen#fyp#foryou♬ eredeti hang – Bors - Bors

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.