Zsepit elő! Ezek minden idők legromantikusabb karácsonyi filmjei

karácsony karácsonyi filmek film romantikus sztárok romantika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha karácsony, akkor szeretet, szerelem és romantika. Ki ne vágyna ilyenkor egy kis bekuckózásra és maratoni filmnézésre? Idén a koronavírus-helyzet miatt leredukálódnak a családi látogatások, így bőven lesz idő egy csésze kakaó társaságában összebújva filmeket nézni. Összegyűjtöttük ezekhez az estékhez a valaha volt legtökéletesebb és legromantikusabb karácsonyi filmeket.

Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük a legromantikusabb és legszebb karácsonyi filmeket, amiket minden szerelmespárnak és szerelemre vágyónak látnia kell. A legtöbbet már ezerszer láttuk, mégis minden évben izgatottan indítjuk el a filmet és bújunk össze a karácsonyfa fénye mellett, a meleg takaró alatt.

Aludj csak én álmodom 1995

Ez a romantikus karácsonyi film az árva Lucy-ról szól, aki metrójegyeket árul és közben szerelemről és szerető családról álmodozik. Mígnem egy nap megtörténik a csoda: élete férfiját menti meg, aki a vágányok közé esik. A férfi kómába esik, Lucy pedig egy apró hazugság miatt összeismerkedik a férfi családjával, akiket azonnal a szívébe zár...

Igazából szerelem 2003

Ez a világsztárokat felvonultató romantikus karácsonyi film sok szálon fut, mindegyik mozgatórugója a szerelem. A film arról szól, hogy a szerelem nem válogat és a végzetünket nem kerülhetjük el. Legyen szó a brit miniszterelnökről, egy árva kisfiúról, egy meglett családapáról, egy kiégett rock sztárról, vagy egy csalódott íróról, a szerelem mindenkit utolér és mindent alaposan felforgat.

Holiday 2006

Minden idők egyik legromantikusabb karácsonyi filmje két összetört szívű nőről, Irisról és Amandáról szól, akik a világ két pontján Londonban és Los Angelesben élnek. A kétségbeesés és a reménytelen szerelem egymáshoz vezeti őket, otthont cserélnek és nem is sejtik, hogy ezzel életük hátralévő időszaka kezdődik...

Négy karácsony 2008

Ez a vicces és egyben romantikus karácsonyi film Kate-ről és Bradről szól, akik minden évben kihagyják a családi karácsonyt és nyaralni utaznak. A leghajmeresztőbb mesékkel hitetik el a családtagjaikkal, hogy minden karácsonykor jótékonykodnak. Egy reptéri élő közvetítés azonban lebuktatja őket, így kénytelenek részt venni négy családi karácsonyi bulin is, ami majdnem szakításhoz vezet....

Múlt karácsony 2019

Ez a 2019-ben készült romantikus karácsonyi film Kate-ről szól, aki egy egész évben nyitva tartó karácsonyi boltban dolgozik manóként. A fiatal lány nem tartozik a szerencsés csillagzat alatt születettek közé, sorozatos rossz döntései pedig csak rontanak a helyzetén. Egyszer azonban találkozik Tommal, aki a semmiből sétál be az életébe fenekestül felforgatva azt. A főszereplők Emilia Clarke és Henry Golding. Figyelem extrán sírós a vége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.