Miley Cyrus új pasija nem tetszik a nagyközönségnek - Fotó

Forrás: AFP/Michael Tran -
Miley Cyrus párkapcsolat Maxx Morando
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezeknek a kekec kommentelőknek gyakorlatilag lehetetlen megfelelni! Az amerikai énekesnő, Miley Cyrus (30) és hat évvel ifjabb kedvese, Maxx Morando zenész a pletykák szerint már tavaly év vége óta találkozgatnak, kapcsolatuk jelenleg pedig erősebb, mint valaha.

Ezt a tényt bizonyítják a hétvégén készült lesifotók, melyeken a sztárpár együtt reggelizik, majd vásárol a napfényes Malibuban. Hiába tűnnek azonban boldognak, az internetezőknek természetesen bőven akadtak észrevételeik a megjelenésükkel kapcsolatban – írja az Index.

Volt, aki azt írta, úgy néznek ki együtt, mint anya és fia, míg más amiatt hitetlenkedett, hogy az énekesnő pont Maxx-re cserélte le szívtipró exét, Liam Hemsworth-öt. A jelek szerint viszont a szerelmeseket nem érdeklik a kritikák, és csak arra fókuszálnak, hogy a kettejük között fellobbant szenvedély tüzét minél tovább megőrizzék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.