Bruce Willis régi és új feleségével, valamint az összes lányával pózol a közös karácsonyi fotón

karácsony Bruce Willis Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrégiben visszavonult 67 éves színész jó viszonyt ápol exnejével, Demi Moore-ral, így nem volt kérdés, hogy idén is együtt ülik meg a szeretet ünnepét.

A 60 éves színésznő, aki novemberben szakított a nála 14 évvel fiatalabb Daniel Humm sztárséffel, az Instagramon osztotta meg a bensőséges hangulatú fotókat, melyeken azt láthatjuk, ahogy a két híresség és lányaik, illetve Emma Heming Willis és az ő gyerekei a família házikedvenceivel együtt hangolódnak a karácsonyra.

A közelmúltban afáziával diagnosztizált Willisen nyoma sincs a betegség jeleinek vagy a búskomorságnak; ugyanolyan fiatalos kisugárzással mosolyog a képeken, mint fénykorában.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.