Sztárok, akikről nem is hinnéd, hogy utálják a karácsonyt

sztárok magazin utálják a karácsonyt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan beköszönt az év legjobban várt időszaka, amikor minden felnőtt újra kisgyerekké válik. Karácsonyi zene szól reggel munkába menet, a boltban vásárláskor, és a tévében a reklámok alatt is. Ha azt hinnénk, mindenki szereti az ünnepeket, nagyot tévedünk!

Meglepően sokan vannak, akik egyenesen utálják a karácsonyt és ennek hangot is adnak. Irritálja őket a sok dísz, az ajándékozás okozta stressz, az emberre erőltetett jókedv, a tömeg a plázákban. És legfőképp a mindenhol szóló karácsonyi zenék. A híres emberek között is találunk jó néhányat, akik, ha tehetnék, eltörölnék ezt az ünnepet a naptárból!

Hugh Grant

Ki gondolná, hogy a legkarácsonyibb karácsonyi film, az Igazából szerelem főszereplője rühelli ezt az időszakot? Pedig igaz: a brit sztár olyannyira nem bírja elviselni az ünnepeket, hogy amikor csak tud, elszökik Angliából. Az elmúlt években arab országokban vészelte át a december végét.

Hugh Grant Forrás: AFP/Valerie Macon

Marion Cotillard

Az Eredet és a Szövetségesek című filmek francia sztárja sem lelkesedik a karácsonyért, már ami az ilyenkor kötelező ajándékozást illeti. Marion már régóta közömbös az ünnepekkel szemben: amikor gyerekként anyukája megkérdezte tőle, mégis mit kér karácsonyra, neki nem volt semmi kívánsága.

Marion Cotillard Forrás: Getty Images

Colin Firth

Az Igazából szerelem másik sztárja, a Bridget Jones naplójából és számtalan más filmből is ismert Oscar-díjas brit, Colin Firth sem rajong ezért az ünnepért. Az év ezen időszakában kétszer is megfontolja, hogy mikor kapcsol át másik rádióadóra. A karácsonyi dalok ugyanis előhozzák belőle Scrooge-ot, a Karácsonyi ének hideg szívű, fösvény alakját, aki megveti az ünnepeket.

Colin Firth Forrás: AFP/Anthony Harvey

Christoph Waltz

Korunk legismertebb osztrák színésze olyannyira gyűlöli a karácsonyt, hogy ha egy kívánsága lehetne a mesebeli aranyhaltól, ő bizony nem lenne rest eltöröltetni ezt az ünnepet. Szerinte ugyanis a karácsony már rég nem arról szól, amiről kellene, mivel a reklámok mindenkit arra ösztönöznek, hogy költsenek mind többet és többet az ajándékokra.

Christoph Waltz Forrás: AFP/Aude Guerrucci

Miley Cyrus

A tinisztárból botrányhősnővé vált, most pedig ismét csak a zenére fókuszáló énekesnő sem zeng ódákat a karácsonyról. Sőt, miközben mások számára ez az év legboldogabb időszaka, őt kimondottan elszomorítja a karácsony, a nélkülözők sorsa. Egy korábbi Instagram posztjában azt írta: reméli, az emberek ilyenkor nemcsak magukra gondolnak, hanem igyekeznek segíteni a rászorulókon, azokon, akik nem kaphatják meg mindazt, amire szükségük lenne.

Miley Cyrus Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Ozzy Osbourne

Lehet valami Angliában, hogy a hírességek nem rajonganak a karácsonyért. Bár ismerve Ozzy Osbourne-t, ez annyira mégsem meglepő. A Black Sabbath énekese, a sötétség hercege szerint a karácsony és főképp az ajándékozás igazi időpocsékolás. Gyűlöli a karácsonyt, ezt rendszeresen nyilatkozza is; ilyenkor ugyanis megáll az élet. Régen persze nem zavarta ennyire, sőt kiváló ürügy volt ahhoz, hogy igyon, de ma már szimplán csak utálja a karácsonyt.

Ozzy Osbourne Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.