Így teremts karácsonyi hangulatot egy aprócska lakásban

karácsony zsúfoltság otthon dekoráció lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy aprócska, zsúfolt lakásba is könnyen lehet karácsonyi hangulatot csempészni, csak egy kis kreativitás kell hozzá. Mutatjuk az ötleteinket!

Öltöztesd fel a székeket

Öltöztesd karácsonyi díszbe a bútoraidat, mindennapos használati tárgyaidat, így nem lesz extra helyre szüksége az ünnepi dekornak. Egy egyszerű szék is új értelmet nyerhet némi kreativitással.

Forrás: burnettsboards.com

Emeld fel a fát

Bármennyire is szeretnél hatalmas fát, egy aprócska nappaliba nem éri meg bezsúfolni. Válassz inkább egy kisebb fenyőt, és valamilyen emelvény segítségével "növeszd meg". Nem csak praktikus, de jól is mutat, nem?

Forrás: robin-happyathome.blogspot.com

Használd az ablakokat

Ha nincs elég hely a falakon, használd az ablakokat! Díszítsd koszorúval, füzérekkel, de akár karácsonyfadíszeket is akaszthatsz rá.

Forrás: Thinkstock

Gondold újra a meglévő dekorációt

Ahelyett, hogy plusz karácsonyi dekorációval árasztanád el a lakást, gondold újra a már meglévőket. Cseréld le például a díszpárnák hétköznapi huzatját ünnepire. Nem lesz kevesebb a hely, viszont sokkal ünepibb lesz a hangulat.

Forrás: Thinkstock

Dekoráció az ajtón kívül

Ha végképp nem tudsz helyet felszabadítani a karácsonyi hangulat számára, akkor sem kell csüggedned. Egy dolog biztosan minden háztartásban van: bejárati ajtó. Egy szépen feldíszített bejáratí ajtó a hozzád vendégek, no meg a szomszédok kedvét is egy csapásra felderíti.

Forrás: Press Loft
Álomotthonok - Luxuslakás Tatabányán art déco stílusbanhttp://www.life.hu/otthon/20161208-alomotthonok-sorozat-doro-judit-belsoepitesz-new-artdeco-otthon.htmlÁlomotthonok sorozatunkban ezúttal egy Tatabányán élő fiatal család art déco sítlusú otthonát mutatjuk be, amelynek enteriőrjét Dóró Judit belsőépítész tervezte. OtthonOrigoFény az éjszakában - Az ünnepi csillogás elengedhetetlen kellékeihttp://www.life.hu/otthon/20161207-gyertyak-mecsesek-lampasok-karacsonyra.htmlAz adventi időszakban az egyik legjobb dolog, hogy otthonodat szebbnél szebb ünnepi dekorációval díszítheted. Jöhetnek a pihe-puha textilek, a kedves kopogtatók, no meg a káprázatos karácsonyi fények. Imádjuk a különböző gyertyákat, mécsesek és LED-füzéreket, mutatjuk, idén mik lettek a kedvenceink. OtthonThinkstockA hónap színe: az ünnep aranyló csillogásahttp://www.life.hu/otthon/20161205-december-honap-szine-a-lakberendezesben-az-arany.htmlAz arany szín a hétköznapokban is mutatós tud lenni, az ünnepek közeledtével azonban szinte kötelező becsempészned egy-egy aranylóan csillogó kiegészítőt otthonodba. December hónap színe a lakberendezésben mi más is lehetne, mint az arany. OtthonThinkstockMindig jól jön egy kis mellékes – Hírességek, akik szállodát üzemeltetnekhttp://www.life.hu/otthon/20161205-hiressegek-akiknek-szallodajuk-hoteluk-van.htmlNem Donald Trump az egyetlen híresség, akinek érdekeltsége van az idegenforgalomban. Az alábbiakban olyan sztárokat gyűjtöttük össze, akik ugyancsak beszálltak – vagy éppen most terveznek beszállni – a szállodabizniszbe. Otthon--Zöld szín, fémes elemek, retró stílus –a 2017-es év lakberendezési trendjeihttp://www.life.hu/otthon/20161125-2017-ev-lakberendezesi-trendjei.htmlVáltoztatnál lakásod arculatán? Akkor akár már a 2017-es év trendjeivel is inspirálódhatsz. A lakberendezésben előtérbe kerül a zöld szín és árnyalatai, ismét hódít a retró stílus, és jelentős átalakulás tapasztalható a hálószoba berendezésében is. Vegyük most sorra a következő szezon trendjeit. OtthonThinkstockEgy lebontás előtt álló elhagyott pláza végnapjaihttp://www.life.hu/otthon/20161124-seph-lawless-fotoi-egy-elhagyott-amerikai-plazarol.htmlHa szeretsz kísérteties, elhagyatott épületeket nézegetni, akkor Seph Lawless sorozatát imádni fogod. A fotós posztapokaliptikus képein egy évek óta üresen álló amerikai pláza végnapjai elevenednek meg. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.