Összehozta az és a

Így léptünk ki a komfortzónánkból az elmúlt egy évben

2018.09.14. 15:02

Komfortzóna  névre keresztelt, közel 1 éves programsorozatunk végére érkeztünk, amely során az ismert youTuberek és hírességek mellett ti is megmutathattátok, hogyan feszegetitek a saját határaitokat. 

Az UNIQÁVAL közös kampányunk első szakaszában népszerű vloggerek, IHNIH Ábel, Viszkok Fruzsi és Follow Anna videóira szavazhattatok itt, a Komfortzóna oldalán. Az általuk megadott alternatívák közül ti dönthettétek el, hogy melyik videós, milyen próbatétellel feszegesse a határait.

Follow Anna, Ihnih Ábel, Viszkok FruzsiForrás: Instagram/Follow Anna, Ihnih Ábel, Viszkok Fruzsi

Januártól  hírességek is csatlakoztak a kampányhoz,  akik szintén nem kisebb feladatra vállalkoztak, mint arra, hogy kilépjenek a komfortzónájukból, amelyben Istenes Bence volt a segítségükre

Istenes BenceForrás: Marton Szilvia/Origo

Tavasszal tiétek volt a főszerep, versenybe szállhattatok az értékes fődíjért, a nagy Amerikai 2 fős kalandtúráért. Ezért mindössze egy az oldalra feltöltött saját videót kértünk, amiben kiderül, hogy számotokra mit jelent a komfortzóna elhagyása. Voksaitok alapján, a tíz legtöbb szavazatot kapó videó közül került kisorsolásra a szerencsés. 

A győztes videóForrás: Uniqa Komfortzóna

Nyáron pedig újabb 3 vloggert, Hajnóczy Somát, Tokár Tomit és Nagy Danit vettétek rá arra, hogy olyat tegyen, ami nem komfortos számára. Hajnóczy Soma két videóval is készült, mert annyira élvezte a kihívást. Az első felvételt itt, a másikat pedig ide kattintva nézheted meg. 

Hajnóczy Soma, Nagy Dani és Tokár TomiForrás: Instagram

Kampányunk egész ideje alatt, a regisztrálók között heti és havi nyerteseket sorsolt az UNIQA, ahol értékes Feldobox élményutalványokat nyerhettetek. 

"Most,hogy ennyien bebizonyították, hogy az élet a komfortzónán kívül kezdődik, itt az ideje, hogy az UNIQA is kilépjen a komfortzónájából. Ha érdekel, hogyan teszi ezt, iratkozz fel a www.cherrisk.com oldalon, hogy az elsők közt megtudd!"

(x)

Istenes BenceViszkok FruzsiTokár Tomikomfortzónavlogger