Három csodaszép és egyszerű frizuraötlet karácsonyra - videó

karácsony frizura divat és dekor Papp Inez csillogás Kon-tour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kon-tour második epizódjában Papp Inez mutat nekünk nem egy, nem kettő, hanem rögtön három fantasztikus ünnepi frizurát.

Inez bevallottan rajong mindenért, ami gyöngyös. Így nem meglepő, hogy a frizurák elkészítéséhez is használ két gyöngyös hajcsatot, amelyekkel még inkább emeli az alkalom, és egyben a frizurák fényét az igazi holiday spirit érdekében.

A karácsony az évnek azon időszaka, amikor már bőven benne vagyunk a sötét, hideg, komor télben - ezért nem csoda, hogy az ünnepeket igyekszünk minél fényesebbé és csillogóbbá varázsolni. Inez ennek érdekében az első videójában megmutatott nekünk egy igazán csillogós, karácsonyi sminket, most pedig tovább emeli a tétet az izgalmas hajcsatokkal.

Papp Inez Forrás: Polyák Attila

A videóban három különféle frizurát mutat be: az első a "fahéjas csiga haj", ami tökéletes egy lazább, családi, esetleg barátokkal töltött alkalomra, hiszen kellően bohókás, de közben mégis sikkes.

A második frizura egy konty, amit kifejezetten formális karácsonyi partikra javasol, de valójában akár még egy esküvőn is megállná a helyét.

Az utolsó frizura pedig vegyíti az előző két stílust: elkészítése meglepően könnyű és gyors, eközben viszont mégis egyszerre elegáns és laza. Pont emiatt bármilyen karácsonyi bulira megfelelő választás lehet.

Ha kíváncsi vagy Inez igazán könnyen elkészíthető, mégis csodálatos frizuráira, nézd meg a videót, és próbáld meg te is elkészíteni valamelyiket!

Kövesd a Kon-tour epizódjait minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.