Kreatív, farsangi smink Miss Moodtól: így készítsd el egyszerűen - Videó

Miss Mood farsangi jelmez smink makeup kreatív smink Kon-tour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu Kon-tour című online beauty műsorában 6 hazai influenszer avatja be a nézőket a divattal, sminkkel és szépségápolással kapcsolatos tippjeibe.

A mai epizódban Miss Mood egy kreatív, rémisztő farsangi party sminket mutat meg lépésről lépésre, melyet otthon ti is könnyedén el tudtok készíteni. Az énekesnő - ahogy a Kon-tour egyik korábbi részében láthattátok - szereti egyedi, különleges elemekkel feldobni az aktuális sminkjét és az extra elem a farsangi kiadásban sem marad el.

Az énekesnő által bemutatott farsangi smink alapja egy klasszikus füstös szemsmink, mely első hallásra könnyedén sokkolná bármelyikünket, mégis, Miss Mood segítségével mi is elsajátíthatjuk. Végül egy merész színnel és a védjegyévé vált tusvonallal megkoronázza a sminket: nem is akárhogyan!

De a partysminknek itt még nincs vége!

Forrás: Polyák Attila/Life.hu

Miss Mood a farsangi hangulatú sminket rendhagyó módon és helyen fejezi be, így ha te is kíváncsi vagy és még nincs ötleted, akkor mindenképp nézd meg a Kon-tour legújabb részét.

Kövesd a Kon-tour epizódjait minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.