Éden Hotel: Dani és Ádám egymást kívánták meg

csók Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Linda felbukkanása igen titokzatosra sikerült, Dani és Ádám kapcsolata pedig hirtelen érdekes fordulatot vett. Természetesen Szandra eltávolítása is napirenden maradt.

Szandrát mindenki el akarja távolítani a hotelből

A párválasztási ceremónia után a többiek örültek Robi döntésének, hogy Szandra mögé állt. Úgy vannak vele, hogy, ha lányok jönnek a hotelbe, akkor lesz esélyük arra, hogy kirakják Szandra szűrét. Robi és a fekete bárány kapcsolata egyre mélyebb, a bajkeverő lány most felvette a jó kislány szerepét, és ebből nem szeretne kizökkeni. Végre megnyílt valaki felé, megosztotta párjával a gondjait, bajait, amitől egy időre megkönnyebbült. A többek pedig percről percre azon munkálkodnak, hogy kirakják a táncos lányt.

www.viasat.hu
www.viasat.hu



A hotel lakói egy paródiaparti keretében kiereszthették a fáradt gőzt, és elűzhették magukból a gonoszt. Mindenki húzott egy nevet - értelemszerűen a kihúzott illetőt kellett kifiguráznia. Kristóf és Dani óriásit alakított, az utóbbi a törtető feketét parodizálta, míg a labdarugó gyerek Robit. A végén a fiúk a medencében rendeztek "homopartit", miközben az olaszos beütésű gyerekről lekerült a gatya, így ádámkosztümben próbálta megoldani a kissé kellemetlen szituációt.

www.viasat.hu
www.viasat.hu

Dani és Ádám



A két új játékos: Detti és Linda

A karibi álarcos bál fűszerezte a hangulatot. De még mielőtt felforrósodott volna a levegő, Kristóf és Jennifer ismét összeszólalkozott. A focista nem ismeri azt a mondást, hogy nem futunk olyan szekér után, ami nem vesz fel. Majd most megtanulja. A parti kellős közepén betoppant a két új játékos, Linda és Detti, mi másban, mint álarcban, amit az est végéig nem vehettek le.

www.viasat.hu
www.viasat.hu

Detti és Linda



Robi azonnal rácuppant a szöszire és a feketére, körbevezette őket, és lepacsizott velük. Természetesen Szandra is beállt a sorba, és csókos lett Linda szemében. A karib-tengeri atmoszféra elvarázsolta Robit, és rámoccant fekete párjára, aki ezúttal azonban nem engedett a csábításnak.

Dani és Ádám első csókja

Ádám egyből kiszúrta, hogy egy újabb csirkefogót lehet köszönteni Linda személyében, míg Robi az alkoholmámorban szép lassan besétált az oroszlán barlangjába.

www.viasat.hu
www.viasat.hu


Ő lazán elmesélte Szandra legújabb puszipajtásának, hogy a bróker srác és a brancsa ki akarja tenni a fekete táncosnőt. A túlfűtött hangulat Danira és Ádámra is hatott, Niki provokálására végül "szájrapuszit" váltottak. Ám nem csak őket kapta el a hév, hanem a Robit is, ám ő nem volt olyan szerencsés, mint a két fiú: ő bizony csúnyán lekéste a Linda-féle buszt. Ha még csak azt késte volna le, de még a Szandra felé tartó expresszről is lemaradt. A csúnya kudarcok után egyedül a teraszon egy üveg víz társaságában pilledt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.