Nagy Duett: Erőltetett poénok és lapos produkciók

Nagy Duett tehetségkutató műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkeztünk a harmadik Nagy Duetthez, de sajnos ugyanolyan unalmas volt ez az adás is, mint az első. Erőltetett poénok, nyomuló Klárika, lapos produkciók... ezt a koncepciót egyedül Hajdú Péterék szerencsétlenkedése és Ganxsta Zolee spontaneitása menti meg. A pénteki adást Bereczki Zoli vitte el a hátán a profi Michael Jackson-imitálással.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Még több fotó képgalériánkban! Katt ide!

Tilla villantott, SP ciki volt

A szőke és a barna királylány nyitotta a Nagy Duett harmadik adását - Iszak Eszter és SP a két királylány - Majka szerint. Eszter egy hátulgombolós rugdalózóban próbált táncolni, mert ugye náluk megszokhattuk, hogy a látvány a lényeg, nem az ének. SP most csúcsra járatta magát, időnként azt hittük, magyarul énekel, a kedvenc szava bizonyára az "ögen" volt, de néha a "gyere görl" beszólásokkal is tarkította a dalt. Eddig talán ez volt a legrosszabb produkciójuk. Klárika óriási K betűvel a nyakában ismét boronált, Dobrády szerint Eszter alkalmanként nagyon szépen megragadta a magas hangokat. 23 pontot kaptak.



Tóth Gabi és Tilla húzós rockkal készült a múlt heti lagymatag ABBA után: a Paradise Cityt adták elő - anno Gabi a Megasztárban is énekelte ezt a számot. Tilla a dal közben nekivetkőzött és berohangálta az egész stúdiót, jót kergetőztek a kis "hidrogénszőke tetovált csirkével" - hogy őt idézzem. Szórakoztató, mozgalmas és őrült volt az egész, odatették magukat rendesen. Kasza az értékelésnél meg is kérdezte, hogy ne menjenek-e ki a stúdióból, nem zavarnak-e? "Világszínvonalú" - mondta az ex-crystalos énekes. Ezt azért kicsit túlzásnak találtuk, de meglett a 30 pont, a maximális. A maximum pontot mi kiegészítenénk plusz egy csillaggal, Tilla tapadós biciklisnadrág-veszkócsizma kombójáért.



Most kéne abbahagyni - Trokán Nóra és Caramel előadása Dobrády szerint "pepec" volt, technikailag pláne. Tibi nosztalgikus hangulatba került, kedvelte az előadás intimitását, "K." pedig azt, hogy végre magyar nyelven énekeltek. 26 ponttal zártak. Időközben észrevettük, hogy Caramel alkarja ki lett varrva - a BKV-ellenőrös szerkó alól villant ki a vagány tetkó.



Erika C és Hajdú P., a legyőzhetetlen páros

Orosz Barbara és Ganxsta Döglégy Zolee egy átdolgozott Baby Sisters-számmal készült. Elképesztő, hogy egy színésznőnek ennyire nincs hangja - a produkció legvégén Zolee fenékbe is billentette a vörös nőcit. Talán célzásképp, hogy belehúzhatna. Ganxsta Snoop Doggra emlékeztető haja csak úgy repkedett a táncosok simogatásától. Elég langyos volt a dal a múlt hetihez képest. 27 pontot kaptak a kicsit unatkozó zsűritől.



Erika C. és Hajdú P. - a "legprofibb" páros. Nagyon vártuk már őket, és minden képzeletünket felülmúlták - Waka Waka, a tavalyi nyár legnagyobb slágere egy különlegesen befogadhatatlan feldolgozásban. Az angol és spanyol kiejtésről már nem beszélnénk, a termékenységi tánc az egész országot felizgatta, ahogy a meghunyászkodó kölyökbeagle-tekintet is. Hozzátenném, hogy Erikát ugye nem értékelik, pedig Hajdú egy hozzáértő mentorral lehet nem lenne ennyire esetlen. A "remete lány" hangja legalább olyan fülsértő, mint Mr. Frizbié.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kasza Tibi szerint az előadás olyan volt, mint az első autója: volt annak minden baja, de nagyon szerette, mert ez bizony színtiszta szórakoztatás! Hajdú finoman leoltotta TNT Ákit a 8 pontért, miszerint Erika koncertjére bármikor elmenne, de ugató kutya legyen, ha valaha TNT koncerten fog csápolni. 27 pont került fel a pontozótáblára.



Tóth Vera és Rákóczi Ferenc egy Beatrice-klasszikust választottak: Gyere kislány, gyere! Lehetett volna kicsit intenzívebb, sajnos unalmasra sikerült ez a produkció is. Harmadszorra már nem nyűgözött le a táncoló hegesztőszemüveges Ali G-hasonmás. Dobrády szerette, hogy lazák és aranyosak voltak, 28 ponttal betáncolták magukat az élvonalba. Nekünk annyira nem jött be.



Szülinapi meglepetés és MJ megidézése

Falusi Mariann és Árpa Attila összeszokott, harmonikus párosa egy Ricky Martin-számmal készült. Mariann édesen nőies volt, Árpa pedig ismét szexi, kivéve a méteres pisztolytáskáját, de még ezt is imádjuk, hiszen legalább kiderül, egy hús-vér macsó, nem egy művi szexkiborg. Az utolsó pillanatokban Árpa hasat villantott, ahol Boldog szülinapot! feliratot olvashattunk. Mint utóbb kiderült, Mariann szülinapjára készült meglepetéssel a duettpartner. Édes meglepetés, most már igazán befejezhetné Árpa, mert túl tökéletesnek tűnik. Nem csalás, nem ámítás, megszületett a második 30 pontos produkció.




Utolsó párosként lépett színpadra Peller Mariann és Bereczki Zoli, akik egy Michael Jackson-számmal készültek: The Way you Make me Feel. Igazi show volt ez, az első pillanattól kezdve: Zoli rongyláb mozgása és profizmusa megkoronázta az estét. Mariann is helytállt, s a vége szuperszexire sikerült, majdnem csókolózott a páros. Bereczki a próbán viccesen meg is jegyezte, hogy ennyi belefér, hisz Szinetár Dóri minden Rómeó és Júliát végigsmárolja Dolhaival. Szuper volt az előadás, az est legjobbja! Izgultunk, hogy 30 pontos legyen, de a szőrös szívű Dobrády és a befolyásolható Klárika 9 pontot adott . Nem találtuk igazságosnak a 28 pontot.



Hajdú "takarodhat vokálozni"

Extra produkcióként Lola és Baronits Gábor énekelték el Lola legújabb, Tűzben égek című számát. A klipje nagyon szexire sikerült, de így élőben annyira lett erotikus az előadás, mint egy húsvéti locsolás, attól függetlenül, hogy a fiatalok tényleg egy párt alkotnak - a végére azért egy szolid csókot megengedtek maguknak.



Szerencsére nem csak nekünk tetszett Pellerék előadása, így összefésült eredmények alapján első helyre törtek. Árpáék második helyre kerültek, a sereghajtók pedig ismét Zolee-ék voltak. Második mutatásra fordult a kocka, a 4. helyre kerültek Orosz Barbaráék, Tilláék pedig utolsók lettek.

Míg a versenyzők felsorakoztak, Dobrády egy elég erős beszólással ugratta Hajdút: "Májusban lesz a következő TNT koncert, ha felhívlak a színpadra, feljössz?" Hajdú nemet mondott, majd gyorsan reflektált Ákos: "Akkor takarodj hátra a vokálba!" - egy pillanatra csend lett a stúdióban.

Orosz Barbara és Ganxsta lett a Nagy Duett harmadik kieső párosa

Mikor Tilláék duettje továbbjutott, már nagyon izgultunk, hogy Hajdúék nehogy kipottyanjanak a versenyzők közül, ellenben SP-ék nélkül nem mennénk Dunának. Szinte hagyomány, de Zolee-ék a két legkevesebb szavazatot kapott versenyzők közé kerültek, s Iszak Eszterékkel álltak a kiesés szélén. Végül természetesen a tinibálvány és Iszak Eszter jutottak tovább.


Pákozdy Cincy

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!






/1104/Orosz2011423112940


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.