Kreatív előjáték csak felnőtteknek! - az élvezet a fontos, nem a győzelem

társasjáték pr-cikk játék előjáték erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fantázia, lelkesedés, játékos kedv, ügyesség, önzés és önzetlenség... Íme a kreatív előjáték receptje!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Nagyon is úgy tűnik azonban, hogy valójában mindennek lehet némi köze a szexhez... És nemcsak azért, mert a kétszemélyes módon is játszható logikai vagy ügyességi társasjátékok biztos felületet nyújtanak az erotikus játszadozáshoz, de azért is, mert némi fantáziával akár a játékok formájába is bele lehet látni az erotikát. A marokba simuló, gömbölyű golyók a Pylos Classicnál méltó szimbólumai lehetnek a szexi formáknak. Hiszen a gömb nőnél és a férfinál egyaránt tisztán értelmezhető erotikus utalás. De lehet a játék lényege is erotikus: bár csak a zsinórra kerül bog, azért ha a pár kedve úgy tartja, semmi sem akadályozza meg, hogy legalább olyan szorosan fonódjanak össze, ahogy azt a kezükben tartott zsinórok teszik.

Az előjáték azonban arról is szól, hogy nem adják könnyen magukat a párok, lehet némi kötekedés, kis húzd meg-ereszd meg játszadozás, állíthatnak akadályokat is a másik kalandozó keze vagy vágyakozó ajka elé... És miért ne lehetne ezt akár egy olyan társasjáték keretein belül lejátszani, amely pontosan erről szól? Az akadályról és arról, hogy hogyan lehet őket mégiscsak szemfülesen, magabiztos szemtelenséggel kijátszani, ahogy azt a Quoridor Classic kínálja.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Ha valaki azonban igazi szexuális játszadozásra vágyik, akkor a felnőtteknek szóló Hancúr Párbaj (18+) lesz a befutó.

A játszadozáshoz az öltözék lehet teljes, de lehet kizárólag az erotikára összpontosító is, ez a körülmény szinte teljesen mindegy, hiszen a társasjátékokba simogatott szexi előjáték során garantáltan mindkét fél ruhadarabjai zálogba vagy a szőnyegre kerülnek majd.

Tipp! Nem takargatják testüket: a villalakók pucéran. Kattints a galériáért! (+18)




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.