Dagad a botrány! Keresztes is bérhang volt

sláger Kozma Orsi playback Keresztes Ildikó énekesnő botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre dagad a '90-es évek álénekesnőit leleplező botrány! Czerovszky Heni után újabb nagyszerű énekesnőről derült ki, hogy hangját kölcsönözte az akkori magyar sztároknak - tudta meg a Vasárnapi Blikk.

A The Voice meghallgatásán végre arcát vállalva énekelt Czerovszky Heni, akinek a hangját régről ismerhetjük. Heni ugyanis bevallotta, több, a '90-es években működő sikeres banda énekesnőjének kölcsönözte a hangját. A Vasárnapi Blikk megtudta, hogy nem kisebb énekesnő, mint az X-Faktor mentora, Keresztes Ildikó is hangját adta néhány énekesnőnek.

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence
Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence

"Több együttesnek is én énekeltem a dalait, például az UFO vagy a 4F Club néhány slágerét. Akkoriban ez divat volt, Kozma Orsi is énekelt a slágerekben. Az embernek akkor kell kipróbálnia magát, amikor fiatal, így én sem mondtam nemet a felkérésekre. Nem bántam meg. Nem fizettek sokat, gyakorlatilag gombokat csak, de a pénz nem számított, inkább az, hogy jó tapasztalatszerzés volt, stúdiózhattam, gyakorolhattam. Akkoriban nem futott annyira a szekér, talán ezért is mentem bele a dologba" - nyilatkozta a Vasárnapi Blikknek.

A bulvárlap azt is megtudta, hogy a Szerelemdoktor, a Katonadolog vagy a Félember vagyok című számokban énekelt Ildikó, aki természetesen nem kap semmit a jogdíjakból, mivel nem szerepel a szerzők vagy az előadók listáján. A lapnak nyilatkozott az UFO együtteshez közel álló személy, aki annyit tett hozzá, hogy ez teljesen bevett szokás volt, a koncerteken playbacket alkalmaztak, a színpadon pedig a csinos és fiatal lányokat részesítették előnyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.