Kovács Kati is beülhet a mesterek székébe

Voice mester tehetségkutató műsor Kovács Kati énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Kati lehet a Voice egyik mestere. A TV2-ben nagy erőkkel dolgoznak a tehetségkutató újabb szériáján. Az énekesnő két elvárásnak is megfelel: régi, nagy név a szakmában, ráadásul nő - tudta meg a Blikk.

Folyik az ötletelés a Voice-mesterekkel kapcsolatban, hiszen úgy hírlik, Malek Andrea és Somló Tamás már nem fog szerepelni az új szériában. A produkciótól kiszivárgott információk szerint a Voice új mestere Kovács Kati lehet - írja a Blikk.

Forrás: MTI/Mohai Balázs
Forrás: MTI/Mohai Balázs

Az énekesnő arra a kérdésre, hogy megkeresték-e már konkrét felkéréssel, úgy reagált: "Egyelőre még csak egy néző vagyok, de nagyon szeretem a zenés műsorokat, és szívesen vállalnám a feladatot a tehetségkutatóban." Hozzátette: "Bár éppen a Voice-szal az volt a gondom, hogy az énekeseknek háttal ült a zsűri. Szerintem az előadóművészethez hozzátartozik a látvány, a kisugárzás, a mozdulatok. Persze vannak olyan előadók, akiknél, ha az ember becsukja a szemét, akkor is hatnak, ha nem látjuk őket. Ilyen például Gájer Bálint, a Voice első szériájának második helyezettje" - árulta el a 68 éves énekesnő. Az igazi élő legenda a verseny licencében szereplő két kritériumnak is megfelel. Az előírás szerint ugyanis a mesterek között szerepelnie kell egy énekesnőnek és egy nagy "öregnek." Kovács Kati pedig mindkét kategóriában megállja a helyét, egy személyben. A lap megkeresésére Koltay Tamás, a TV2 szóvivője a témával kapcsolatban azt mondta: "Tervezünk a Voice-szal, már elkezdtük a műsor előkészítését. Arról azonban, hogy mikor indulunk a második szériával, és hogy hogyan alakul a mesterek névsora, korai lenne még beszélni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.