Húsz évig küzdött gyermekért Kovács Kati

édesanya Kovács Kati énekesnő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő többször is beszélt arról, hogy nem született gyermeke, de azt még sohasem árulta el, hogy minden megtett azért, hogy édesanya lehessen.

Kovács Kati nem szívesen szólal meg gyerek témában, most őszintén feltárta a szívét az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorában. Bevallotta, hogy 20 évig mindennel megpróbálkozott, hogy teherbe essen, és csak az elmúlt pár évben tud erről úgy beszélni, hogy sírva ne fakadjon.

Forrás: MTI/Mohai Balázs
Forrás: MTI/Mohai Balázs


"Nem szívesen szólalok meg ebben a témában, nem szeret erről senki sem beszélni. Ez egy ösztön, hogy szeretnénk gyereket, nekem pedig egy kudarcot jelentett magánéletemben, hogy nem lehetett. Az utóbbi egy-két évben tudok erről beszélni anélkül, hogy sírva ne fakadnék. Énekes vagyok, megtapsolnak és fellépés után hazamegyek a csendes lakásba,ahol körbevesznek a falak. Ilyenkor úgy érzem valamit nem csináltam jól. Az ember magát hibáztatja, amikor a természet döntött így. Húsz éven át jártam mindenféle meddőségi vizsgálatokon voltam többféle klinikán, szedtem gyógyszereket. Annyira szerettem volna gyereket, annyira természetesnek tűnt, hogy ha van a bátyámnak, a húgomnak is két gyereke, akkor nekem miért nincs. Nem sietett a segítségemre pszichiáter, így m agába zárkózik az ember. Ráadásul nekem sikerese emberként nem volt szabad panaszkodnom. Szerencsére a testvéreim gyerekei velem voltak minden nyáron, foglalkozni kellett velük, és ezzel elterelték a figyelmemet. Hihetetlene mélypontokat éltem át, az orvosokon kívül nem osztottam meg senkivel problémámat, amikkel magamra maradtam. Ma már tudok mosolyogni, mindezen a gyerekek sokat segítettek"- osztotta meg élete tragédiáját a nézőkkel a sikeres énekesnő.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.