John Travolta pszichiátriai kezelés színész ivás homoszexualitás valótlanság alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
16 éves autista fia elvesztése után egy pszichiátriai kezelésen vett részt a színész, és az alkoholhoz is hozzányúlt.

John Travoltát hónapokig kezelték egy amerikai szanatóriumban, de mire lelkileg megerősödött volna, azzal vádolták meg, hogy homoszexuális. A filmsztár nemrég bevallotta, hogy ebben az időszakban az alkoholhoz is hozzányúlt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Annyira sok volt az utóbbi években a megrázkódtatásokból, hogy úgy éreztem, már az orvosok sem segíthetnek a problémámon. Először csak pár pohárral ittam egy nap, aztán volt, hogy üvegszámra öntöttem magamba a tömény szeszt. Könnyebb volt úgy élni. Ez körülbelül fél évig tartott, akkor feleszméltem!" - nyilatkozta nemrégiben Travolta.

"Jól titkoltam a környezetem előtt, hogy zugivó vagyok, de egy idő után úgy éreztem, ezáltal egy ismételt lelki terhet cipelek. Le kellett állnom azonnal, mert már nem okozott örömet, nem enyhített semmit. Minden csak elhatározás kérdése, egyik napról a másikra letettem az alkoholt. De tény, hogy akkor életmentő volt" - vallotta be John Travolta, aki azért mondta el mindezt, hogy mások okuljanak ballépéséből, és kerüljék el az ivás zsákutcáját.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.