Megható fotóval nosztalgiázott Madonna

Forrás: Instagram/Madonna -
Michael Jackson Madonna évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 25-én lesz öt éve, hogy elhunyt Michael Jackson. Madonna már június 1-jén megkezdte a megemlékezést, méghozzá egy nagyon régi, közös fotóval. 

"A Király és a Királynő" - ezt a pár szót fűzte Madonna az Instagramjára feltett fotóhoz. A kép még 1991-ben készült a két világhírű zenészről David Geffen születésnapi partiján. Madonna pöttyös ruhája és Michael piros inge nagyon '90-es éves - imádjuk ezt a fotót, ahol tényleg a két legnagyobb pózol együtt.

Forrás: Instagram/Madonna
Magába húz az örvénylő kékség - Hantai Simon kiállításán jártunkhttp://www.life.hu/kult/20140530-hantai-simon-a-legdragabb-magyar-kortars-festo-kiallitasan-jartunk.htmlA Biatorbágyon született, Franciaországba áttelepült művész 1960-ban készült nagyméretű munkája, az M.A. 5 (Mariale 5.) tavaly 500-700 ezer eurós becsértékkel indult és heves licitcsata után ennek többszöröséért, 2.464.000 euróért (kb. 740 millió forintért) kelt el. A Mariale-sorozat egy másik darabja, Hantai sok más izgalmas festményével együtt most Budapesten látható.KultOrigoTörőcsik Mari újra színpadonhttp://www.life.hu/kult/20140530-torocsik-mari-szineszno-ferje-halala-utan-ujra-szinpadon-egy-nagy-szerepet-vallalt-el.htmlA Nemzet Színésze betegsége és férje halála után egy nagy szereppel áll színpadra, mert nem tudott nemet mondani Viktor Rizsakov rendezőnek.KultMTI/Mohai BalázsKulka János: "...megdöbbent, hogy közbeszéd tárgya lehet a homofóbia"http://www.life.hu/kult/20140528-kulka-janos-szinmuvesz-a-nyilt-levelrol-es-az-amadeus-probairol-nyilatkozik.htmlKulka János színművész a napokban közzétett nyílt levele hatásairól, a magyar színészet helyzetéről, a felelősségről és legújabb munkáiról beszélt a Life.hu Kultúrcsemege rovatában.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.