Karácsonyi hangulat, szerelem, szex - ezeket adják a tévék karácsony másnapján

Forrás: Northfoto -
karácsony tévézés tévé Jégvarázs szerelem Randiguru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony másnapján, telítve bejglivel és zserbóval néznél valamit a tévében? Ezekért a filmekért érdemes távirányítót ragadnod december 26-án!

Honnan tudod? – 22.50, RTL Klub
Lisa (Reese Witherspoon) szépen felépített élete romokban hever, amikor kiteszik a softball csapatból. Miközben próbálja helyre rakni az életét, találkozik a nőcsábász Mattyvel (Owen Wilson). A bonyodalmak ellenére összeköltöznek, de ahogy ilyenkor lenni szokott, megjelenik az a bizonyos harmadik Paul Rudd személyében. Vajon kit választ Lisa? A kicsapongó Mattyt vagy a kicsit nyomi George-t?

Jégvarázs 19.15, HBO
Elza egy gonosz varázslatnak köszönhetően Hókirálynővé változik, de fél, hogy bántja szeretteit és emiatt elmenekül a hegyekbe. Testvére Anna szeretné őt megmenteni közös barátjukkal, a beszélő hóemberrel, Olaffal. Az út közben azonban találkozik egy magát kutyának képzelő rénszarvassal és annak jóképű gazdájával. Szembeszállnak trollokkal és Elza távolságtartását is megpróbálják leküzdeni. Igazi téli mese.

Forrás: Fórum hungary kft.

Így éneklik a mesehősök a Jégvarázs dalát - a fantasztikus videóért katt IDE!

A beavatott – 21.20, TV2
Te tisztában vagy saját képességeiddel? A tizenhat éves Beatrice-nak el kell döntenie, hogy melyik az a terület, amiben élete végéig dolgozna. Minderre azért van szükség, mert az emberek rájöttek, hogy a háborúkért nem a politika, vagy vallási meggyőződés, hanem a személyiségben rejlő rosszra való hajlam okolható. A társadalom öt csoportra oszlik és egy teszt alapján válik el, kiből mi lesz. De mi történik, ha valaki egyik csoportba sem illik igazán?

A randiguru – 18.35, RTL II
Adott egy férfi, akinek az a feladat, hogy a szerelemben balszerencsés férfiakat összehozza sikeres nőkkel. Adott egy nő, akinek az a munkája, hogy leleplezze a híres randidoktort. A szálak folyamatosan bonyolódnak, míg végül Sara (Eva Mendes) és Hitch (Will Smith) egymásba nem szeret. Vajon elkészül a cikk?

Forrás: Northfoto

Csak szexre kellesz – 21.20, Super TV2
Ashton Kutcher (Adam) és Natalie Portman (Emma) még gyerekkorukban haverkodtak össze és ez egészen a felnőtté válásukig kitartott. Mikor megjelent az életükben az a bizonyos hárombetűs úgy döntöttek, kivel szexelhetnének egy jót, ha nem egymással? Ahogy azonban az lenni szokott, egyszer csak az egyik fél érezni kezd valamit...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.