kulturális programajánló Tolkien dj-szett koncert mozi hobbit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan újra kezdődnek a dolgos hétköznapok, koránkeléssel. Addig még szerencsére rendelkezésedre áll egy egész hétvége, hogy rendbe hozd magad a szilveszteri parti után és szórakozz egy kicsit, akár helyes zsonglőrfiúk között, akár egy jó futással. Íme, néhány szuper program, hogy lásd, van élet a bejgli és a pezsgő után is. 

Tolkien-nap

Uránia Filmszínház, Budapest
2015. január 3.

Az egész világ Hobbit-lázban ég. Mielőtt megnézed a legújabb részt, érdemes felelevenítened az eddigi filmeket. Az esemény vendége lesz Szirmai Gergő, a Hollywood Hírügynökség főszerkesztője, illetve a filmek digitális effektjeit készítő Weta magyar munkatársai. Ha a helyszínen kitöltöd a Tolkien-kvízt, jegyet nyerhetsz a Hobbit-trilógia második részének bővített vetítésére, ami most az egyszer lesz csak látható moziban. Érdemes felkészülni a kvízre!

Törik-zúzzák

Trafó Kortárs Művészetek Háza, Budapest
2015. január 3-5.

Swing, porcelán, humor és huncutság: zsonglőrködés almákkal egy elegáns angol teadélutánon - ezt ígéri a Gandini Juggling társulat újcirkuszi produkciója. A híres brit társulat szórakoztató zsonglőrműsorra vár a Trafóban január 3-án, 4-én és 5-én este 8-kor. A történet nosztalgikus filmes jeleneteket mutat be, miközben almák és teáscsészék repkednek a levegőben. Ha fogalmad sincs, miről lehet szó, győződj meg róla a saját szemeddel!

Forrás: Trafó

Évköszöntő Nike Run Club

Margitsziget, Budapest
2015. január 3.

Kezdd frissen az évet egy jó futással! Garantáltan többször lesz kedved még télen is megmozdulni, ha rákapsz a futásra, ez pedig garantált, ha kipróbálod a Nike Run Clubbal. Sok más futóbolond motivál majd, hogy legyőzd a szigetkört, és ha ez sikerült, részt vehetsz a tombolán, és meleg teával várnak a célnál.

Be Massive Hello 2015!

Corvintető, Budapest
2015. január 3.

Ha a szilveszter nem sikerült túl jól, itt a lehetőség, hogy egy igazán ütős bulival pótold az elmaradt élményt. A négyszer is az év legjobb underground DJ-jének választott Dandy aka Peter Mekto invitál egy 4 órás szettre a Corvintetőre január 3-án. Ha arra számítasz, hogy egész este egy ütemre kell majd lépegetned, akkor nagyot fogsz csalódni, ugyanis Dandy nagyon széles zenei skáláról hozza el a kedvenceit.

Forrás: Facebook - BeMassiveBudapest

Kinema: Apró kis hazugságok

Kolor, Budapest
2015. január 4.

Egy jó film mindig remek vasárnap esti program. Regisztrálj a kolorprojektre, és ingyen megnézheted Marion Cotillard főszereplésével az Apró kis hazugságok című izgalmas francia filmet január 4-én 19 órakor a Kolorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.