Sármos magyar színész kapott szerepet a híres amerikai sorozatban

Forrás: Farkas András -
ajánlat szerep sorozat Csányi Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai FX csatorna sorozatában kapott szerepet a jóképű magyar színész, Csányi Dávid. 

Csányi Dávid elsősorban színházi darabokban játszik, de hamarosan a Magyarországon forgatott Tyrant című sorozatban is láthatjuk.

Így lett amerikai sorozatszereplő Csányi Dávid

"Amikor átküldték nekem az első szerep jelenetének szövegét, akkor kezdtem el nézni a sorozat első évadját, korábban nem követtem. Egy éjszaka alatt végignéztem szinte az összes részt. A hetedik részig jutottam a tízből, de így is reggel hatig fent voltam. Már az első annyira magával ragadott, megfogott, hogy muszáj volt a következőt és a következőt is megnéznem. Azóta újra láttam az egész első évadot, hogy rá tudjak hangolódni erre a világra. Amúgy is nagy sorozatrajongó vagyok, már szinte csak sorozatokat nézek" - olvasd el az Origón, hogy kapott szerepet Dávid.

Nemrég Jason Statham és Jude Law filmjében, A kém-ben forgatott a tehetséges fiatal színész, akit a magyar alkotások közül a Rap, Revü, Rómeó-ból ismerhetünk.

Forrás: Farkas András

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.