Minden idők legjobb nyitását hozta a Jurassic World! 135 milliárdot kaszált az első hétvégén!

Steven Spielberg Jurassic World producer kasszasiker nyitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valaha volt legjobb nyitóhétvégét produkálta a Jurassic Park újabb feldolgozása, a bámulatos látványvilágú Jurassic Word.

A franchise negyedik része, aminek Steven Spielberg volt a producere, 135 milliárdot hozott világszerte az első hétvégén, csak az Egyesült Államokban 55 milliárd forint volt a bevétele.

A 40 milliárdos költségvetésből forgatott film az első rész helyszínén, a Nublar szigeten játszódik, amit 1,2 milliárd dollárból dinoszaurusz élményparkká alakítottak, és emberek milliói látogatják évente. A rengeteg látogató ellenére a bevételek nem hozzák vissza a befektetést, ezért egy újfajta attrakcióval próbálnak még több vendéget odacsalogatni. A laborokban létrehoznak egy genetikailag módosított hibrid dinoszauruszt, ami a későbbiekben persze, hogy elszabadul. A film látványvilága egészen lenyűgöző - az origo.hu kritikáját ITTolvashatod a filmről.

A mozi egyébként a 2012-es Bosszúállókat taszította le, ami nagyjából 55 milliárdot kaszált az első hétvégén világszerte.

Elképesztő dolgot művel szögekkel és fonalakkal egy fiúhttp://www.life.hu/news/20150615-zenyk-palagniuk-szogekkel-es-fonallal-alkot.htmlSzögekből és fonalakból alkot olyan művet Zenyk Palagniuk, hogy teljesen tátva marad a szája mindenkinek, aki látja. NewsOrigoEnnél jobb ma már nem lesz: krokodilon csónakázik a mosómedvehttp://www.life.hu/news/20150615-krokodilon-csonakazik-a-mosomedve.htmlVagy nagyon bátor, vagy rettendő könnyelmű az a mosómedve, aki felpattant egy aligátor hátára.News--Elhunyt az Airport gyönyörű színésznője! Két fiát és három unokáját élte túl!http://www.life.hu/news/20150615-monica-lewis-az-airport-cimu-film-szinesznoje-93-evesen-elhunyt.htmlMonica Lewis kaliforniai otthonában hunyt. A 93 éves színésznő természetes halált halt.NewsOrigo13 éves fiút keres a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20150615-csokas-benedeket-a-13-eves-fiut-keresi-a-rendorseg.htmlEltűnt a 13 éves Csókás Benedek. A Dunakeszi Rendőrkapitányság nyomozást indított.News--Kambodzsában turistáskodik David Beckhamhttp://www.life.hu/news/20150615-david-beckham-kambodzsaban-turistaskodik.htmlAz exfocista a világ egyik legszebb táján időzik ezekben a napokban: vasárnap a kambodzsai Angkorvat templomegyüttest csodálta meg.News--Ő volt az első nő, aki megpróbálta átevezni Csendes-óceánt - Nem sikerült nekihttp://www.life.hu/news/20150614-kimentettek-a-tengerbol-a-csendes-oceant-atevezni-tervezo-elso-not.htmlEgy héttel az indulása után a rossz időjárás miatt megszakítani kényszerült útját az amerikai Sonya Baumstein, aki az első nőként akart egyedül átevezni a Csendes-óceánon, Japánból Kaliforniába.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.