Lustasággal vádolják A szürke ötven árnyalata írónőjét

Forrás: UIP Dunafilm -
írónő felháborodás Twitter Christian Grey írás könyv A szürke ötven árnyalata millió lustaság bevétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelek szerint nem váltotta be a hozzá fűződő reményeket E.L. James legújabb könyve.

75 millió fontot, vagyis nagyjából 32 milliárd forintnak megfelelő összeget hozott E.L. James konyhájára A szürke ötven árnyalata trilógiája és a belőle készült film.

Forrás: UIP Dunafilm

A nemrég megjelent Grey című kötetével pedig valószínűleg újabb vagyonokat zsebel be Anastasia Steele és Christian Grey történetének írónője - a rajongók szerint azonban a legkevésbé sem érdemli meg.

Több Szürke 50 fan adott hangot felháborodásának Twitteren, amiért a szerző által kiadott újabb regény tulajdonképpen semmi újat nem közöl velük, csupán ugyanazt a történetet meséli el a férfi főszereplő, Christian Grey szemszögéből.

„Szóval egy újabb A szürke ötven árnyalata, csak a csávó szemszögéből, vagyis ez a nő egy tonna pénzt kaszál azzal, hogy újraírta ugyanazt a könyvet."

„Most vicceltek velem? Túl lusta írni egy új könyvet?"

„A szerző újraírta a srác szemszögéből A szürke ötven árnyalatát. Nem csak, hogy lusta, de ami még rosszabb, hogy több millió példányt adtak el belőle"

- írták a Twitteren a felháborodott olvasók. A szürke ötven árnyalata 'Grey' című 4. kötete június 18-án, éjfélkor jelent meg.

A Life.hu-t is megosztotta A szürke ötven árnyalata

A rengeteg sok fehérnemű, pletyka és előzetes után már mi sem bírtuk tovább, és alig vártuk, hogy végre a saját szemünkkel láthassuk, mit hoz össze a filmvásznon Dakota Johnson és Jamie Dornan. Íme, a Life.hu szerkesztőségének véleménye az erotikus köteten alapuló film első részéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.