Ilyen képeket is készíthetsz az okostelefonoddal – lenyűgöző fotók

Forrás: newhorizon.hu -
fotó fesztivál díj verseny iPhone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihirdették a 2015-ös iPhone fotófesztivál győzteseit. A világ 120 országából több ezer, okostelefonnal készült, igazán lenyűgöző alkotás érkezett a zsűrihez idén. 

Pályaművet állatok, absztrakt, virágok, tájképek, gyerekek, életstílus, étel, emberek, évszakok és még sok más témakörben lehetett küldeni. Az intim, lélekre ható képektől kezdve a pusztán formai bravúrokkal operáló képekig mindent meg lehet találni a legjobbak között. Az alkotó, aki megkapta az év fotográfusa címet a lengyel Michal Koralewski, aki egy fekete-fehér fotóval győzött, amelyen egy Varsó utcáján játszó harmonikás látható.

Forrás: newhorizon.hu

– nyilatkozta a nyertes férfi, aki egyébként is fotográfus. A második és harmadik helyezést az angol David Craik és az amerikai Yvonne Lu vihették el.

/1506/iPhon2015630123129
Ralph Fiennes filmet forgat a világ egyik leghíresebb balettáncosárólhttp://www.life.hu/kult/20150625-ralph-fiennes-filmet-forgat-a-vilag-egyik-leghiresebb-balettancosarol-rudolf-nurejevrol.htmlRalph Fiennes rendezi a világhírű orosz balett-táncosról és koreográfusról, Rudolf Nurejevről szóló életrajzi drámát.KultAFPHatalmas megtiszteltetés érte Bereczki Zoltánthttp://www.life.hu/kult/20150626-hatalmas-megtiszteltetes-erte-bereczki-zoltant.html A Centrál Színház évadzáró társulati ülésén Puskás Tamás igazgató átadta az év legjobb alakításait elismerő közönségdíjakat. A Révay utcai teátrum nézői színházjegyükön, vagy e-mailben szavazhattak kedvenceikre az elmúlt hetekben.KultOrigoA modern kannibalizmus legborzasztóbb esetei – Sokkoló történetek, csak erős idegzetűeknek (18+)http://www.life.hu/kult/20150609-a-modern-kannibalizmus-legborzasztobb-esetei-sokkolo-tortenetek-csak-eros-idegzetueknek.htmlA kannibalizmus sok törzsi társadalomban tabu témának számít, ennek leginkább kulturális jelentősége van. A rituális kannibalizmus hozzátartozott a gyász folyamatához különösen a Csendes-óceáni kultúráknál, amik közül még sokan a 19. század végéig sem hagytak fel az emberevéssel. Azt gondolnánk, hogy az effajta barbárság ma már nem történhet meg a világban, vagy mégis? Jöjjenek a közelmúlt legkegyetlenebb esetei!KultThinkstockBudapest, a színész: a világ ezen tájait alakította már filmen fővárosunkhttp://www.life.hu/kult/20150609-amikor-budapesten-jatszodik-egy-film-de-a-filmben-egy-masik-varosnak-mutatjak-be.htmlAz utóbbi évtizedekben egyre több külföldi, főleg hollywoodi filmet forgatnak Budapesten, ezek története azonban a legritkább esetben játszódik Magyarországon — a filmesek épp fővárosunk sokarcúságát, „színészi képességeit” (no meg a közel fekvő stúdiók kapacitását) használják ki. Utánanéztünk, milyen szerepeket alakít leggyakrabban Budapest.Kult--Al Pacino 75 - egy páratlan karrier 10+1 legemlékezetesebb szerepehttp://www.life.hu/kult/20150602-al-pacino-75-egy-paratlan-karrier-10-1-legemlekezetesebb-szerepe.htmlKorunk egyik legnagyobb színészlegendája a közelmúltban ünnepelte a 75. születésnapját, a mozikba pedig most érkezett meg a legújabb filmje — így éltünk az alkalommal, hogy összeállítsuk a legfontosabbnak tartott és kedvenc Al Pacino-alakításaink toplistáját.Kult--Mi jön a világvége után? Kedvenc filmjeink a civilizáció összeomlása utáni életrőlhttp://www.life.hu/kult/20150526-kedvenc-filmjeink-a-civilizacio-osszeomlasa-utani-eletrol.htmlGlobális felmelegedés, atomháború, vírusjárvány, más fajok hódítása: számos okból bekövetkezhet a ma ismert világunk összeomlása, nem csoda hát, hogy az emberiség időről időre eljátszik a gondolattal: mi lesz utána? A posztapokaliptikus filmek egyik klasszikus hőse, Mad Max most új változatban hódít a mozikban, ez alkalomból pedig összegyűjtöttük a kedvenc mozijainkat a témában.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.