Egy 15 éves fiúért rajong most a magyar internet

Pécs videó fiú tehetségkutató internet verseny Kit Mit Tube
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bánki Beni került ki győztesként a 2015-ös Ki Mit Tube tehetségkutatójából, melyre több mint 1000 pályázat érkezett. 

Magyarország legnagyobb online videóversenyének győztese mindössze két hónap alatt tett szert országos ismeretségre, és ma már több ezren látták a videóit. Beni irodalmi portálok és kiadók által is jegyzett költő, aki az idősebb generációt és a sajátját egyaránt meg kívánja szólítani műveivel - írja az Origo.

Az idei versenyre 1200 videó érkezett, melyeket közel 11,5 milliószor tekintettek meg, és több mint 180 ezer szavazat érkezett rájuk. A fiatal fiú egy slammer, azaz ritmusos vers-előadó, és a megméretetés végéig negyedmillióan kísérték figyelemmel a munkáját.

"Pécsett és környékén heti rendszerességgel lépek fel slam poetry előadásokkal, saját és más költők verseivel. A Ki Mit Tube-bal kiléptem szűkebb lakóhelyemről, és rengeteg emberhez jutottam el. Hosszabb távú terveimben a költészet is előkelő helyet foglal el: szeretném, ha az eddig elkészült közel 100 versemből egy önálló kötet is megjelenne" - mesélte a fiatal győztes, Bánki Beni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.