Jegyeladási rekordot döntött az új James Bond-film

jegyeladás Daniel Craig James Bond rekord
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jegyeladási rekordot döntött a brit mozikban a 007 Spectre: A Fantom visszatér című új James Bond-film, amelynek világpremierjét hétfő este tartották a londoni Royal Albert Hallban.

A Daniel Craig főszereplésével készült filmre bemutatása első teljes napján 9,2 millió dollárért (2,5 milliárd forint) váltottak jegyet, ez a brit filmtörténtet legjobb első napi box-office eredménye.

Forrás: MGM Pictures, Bloomberg

A 200 millió dollár költségvetésből készült korábbi Bond-film, a Skyfall annak idején 1,1 milliárd dollárt forgalmazott világszerte a mozikban.

A 007 Spectre: A Fantom visszatér című filmet az Egyesült Államokban és világszerte csak november 5-én és 6-án fogják bemutatni.

Daniel Craig a legpiásabb James Bond

A Daniel Craig-féle James Bond minden idők legtöbb alkoholt fogyasztó 007-es ügynöke a The Grocer Magazine kimutatása szerint. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.