Ilyen kreatív WC-jelzéseket még nem láttál - Fotók!

illemhely fotó tábla wc vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinek ne lenne olyan élménye egy mellékhelyiségről, amikor inkább összeszorította a fogát és visszatartotta a dolgot, mintsem belépett volna? Most nem ezeket a helyeket szeretnénk megmutatni, hanem az ellentettjüket! 

Ezek a WC-k nemcsak tiszták, hanem kreatív dizájnnal is rendelkeznek. A következő válogatás a legviccesebb mosdójelzéseket kívánja bemutatni, melyekért már önmagában is érdemes ellátogatni az illemhelyre.

Forrás: imgur.com
Forrás: reddit.com
Forrás: imgur.com
Forrás: Instagram/calebspradley
Forrás: imgur.com
A bundás Jézus meghódította a világothttp://www.life.hu/kult/20160321-sok-rajongoja-van-a-bundas-jezusnak.htmlA turisták óriási érdeklődésére való tekintettel látogatóközpontot nyitottak abban a spanyol kápolnában, ahol négy éve egy idős asszony átfestette a Jézus Krisztust ábrázoló freskót, amely azóta bundás Jézus néven lett világszerte ismert. KultOrigoMagyar író regényét olvassa Gwyneth Paltrow?http://www.life.hu/kult/20160316-gwyneth-paltrow-szineszno-polcan-nadas-peter-iro-parhuzamos-tortenetek-cimu-konyve-kerul.htmlHa nem is forgatja, a világhírű színésznő polcán mindenképp helyet kapott Nádas Péter egyik legsikeresebb kötete. Kult--Megvan, ki kerülhet Psota Irén helyére a Nemzet Színészei közé?http://www.life.hu/kult/20160316-ganxsta-zolee-edesanyja-kassai-ilona-kerulhet-psota-iren-helyere-a-nemzet-szineszei-koze.htmlA színésznő halála után megkezdődtek a találgatások, ki lesz a következő, akit megválasztanak a Nemzet Színészei közé.Kult--Híres kémnők Mata Haritól Josephine Bakerighttp://www.life.hu/kult/20160314-hires-kemnok-a-valosagban-mata-hari-josephine-baker.htmlUgyan már, ki az a James Bond? A cikkünkben szereplő híres-neves hölgyek simán kenterbe verik a 007-es titkos ügynököt kémkedés terén – ráadásul nem a filmvásznon, hanem a valóságban. KultAFPIgazi szupersztárok érkeznek idén a Szigetre!http://www.life.hu/kult/20160309-sia-is-fellep-iden-a-szigeten-iden-is-erdemes-lesz-fesztivalra-menni.htmlHa még nem döntötted el, hogy nyáron kilátogass-e Magyarország egyik legnagyobb zenei fesztiváljára, a következő nevek láttán biztosan megjön a kedved. Kult--Józan László motorral érkezett a színpadrahttp://www.life.hu/kult/20160309-jozan-laszlo-szinesz-a-baratok-kozt-sztarja-motorral-erkezett-a-pesti-szinhaz-szinpadara.htmlA Pesti Színház új bemutatójának kedvéért tanult meg motort vezetni Józan László. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.